Főoldal » Járműgaléria, Vasút

Járműgaléria

admin 2006 június 1 2 megjegyzés

Ebben az adatbázisban különféle vasút járművekről lehet információkat találni. Országonkénti – a környező országokra, de elsősorban Magyarországra koncentrálunk- és járműtípusonkénti bontásban kívánjuk rendszerezni a dolgokat. A cél az, ha valakit érdekel egy adott jármű – legyen az mozdony, tehervagon, de akár drezina is, akkor itt találjon róla információt. Az elképzelésünk nyílt, amennyiben valakinek olyan képe van, amit a fényképgyűjeteménybe szeretne feltenni, akkor azt a felületen keresztül feltöltheti. Amennyiben a megfelelő tag-ekkel ellátta a képeket, azok az adott galériákban megjelennek.Az adatbázis folyamatosan kerül feltöltésre, frissítésre, ezért lehet gyakran visszajárni. A frissítésekről igyekszünk beszámolni a blogban is.

A galéria fórumát itt éred el Segítséget a galéria használatához itt találsz

[tagcloud]

33 votes, average: 4.24 out of 533 votes, average: 4.24 out of 533 votes, average: 4.24 out of 533 votes, average: 4.24 out of 533 votes, average: 4.24 out of 5 (33 votes, average: 4.24 out of 5)
You need to be a registered member to rate this post.
Loading ... Loading ...


2 megjegyzés »

 • avatar
  manhattani mondta:

  >rszágonkénti – a környező országokra, … koncentrálunk-
  Értem én! :-) )

 • avatar
  crash mondta:

  Hmm… ha van kedved, nyugodtan belevághatsz az amerikai járművek feldolgozásába, de azt hiszem az nem egyszerű feladat :)

Szólj hozzá!

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned.