Főoldal » Bemutatók, Stratégiák, Virtuális Vasút

Sid Meier?s Railroads! bemutató

IST 2006 november 8 1 megjegyzés

Railroads logo“Azt hiszem a számítógépes programok iránti szeretetem nagy részben Sid Meier-nek köszönhető. Az úriember ugyanis nem átallott olyan programokat készíteni a ?90-es évek elején mint a Railroad Tycoon, Civilization, Colonization, vagy akár a Pirates! illetve az F-15 Strike Eagle, bár ez utóbbi kettő még a ?80-as években született meg. A MicroProse cég talán sokatoknak már nem jelent semmit, de anno nagy névnek számított, legfőképpen ezen programok miatt. Sid Meier pedig eme cégnek volt az egyik alapítója, játékfejlesztője. Sok álmatlan éjszakát okozott nekem és kortársaimnak játékaival, hiszen odaragasztottak szinte mindenkit a monitor elé. Mindez pedig nem a grafikának volt köszönhető (keressetek egy képernyőmentést a Railroad Tycoon-ról, elképesztő), hanem a jól megtervezett játékmenetnek, ami könnyen addiktívvá tudta tenni a programokkal való foglalatoskodást, az iskolában nem győztük egymásnak mesélni a megelőző éjszaka számítógépes eseményeit.

Tovább a cikkre!

0 votes, average: 0.00 out of 50 votes, average: 0.00 out of 50 votes, average: 0.00 out of 50 votes, average: 0.00 out of 50 votes, average: 0.00 out of 5 (0 votes, average: 0.00 out of 5)
You need to be a registered member to rate this post.
Loading ... Loading ...


1 megjegyzés »

  • avatar
    pre-zli mondta:

    Mivel én a Tycoon féle gazdasági szimulációkban túl béna vagyok ahhoz, hogy élvezni tudjam, az olvasottak alapján a Railroads!-zal mégis kellemesen fogok szórakozni. Köszi szépen a nagyszerű kedvcsinálást ;-)

Szólj hozzá!

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned.