Főoldal » DVD-Magazin, Virtuális Vasút

Egyet fizet, kettőt kap

IST 2008 február 3 3 megjegyzés

TheTubeA Video 125 nevű angol cég február hónapra akciót hirdetett: aki vásárol egy DVD-t tőlük, az a másodikat (illetve az olcsóbbat) ingyen kapja. Hogy miért is érdekes mindez? Azért, mert ez a cég szakosodott különböző vasúti videók, jellemzően vezetőálláson készült profi filmek publikálására, így meglehetősen sok filmjük van a londoni metróról. Bár erre a hónapra nem terveztem filmek beszerzését, azt hiszem mégis meggondolom magam. A már régebben kinézett The Tube című sorozatot biztosan megszerzem magamnak, hozzá pedig a Bakerloo&City DVD-t teszem bele ingyen a kosaramba. A kettő együtt így 19.95 font lesz, ami nagyjából 6800 forint. Ennyiért simán megéri. Az akció hátránya, hogy egy háztartásba csak egy ingyen DVD-t postáznak, tehát nem lehet mindent megrendelni olcsóbban.
A céghez kapcsolódó érdekesség még, hogy 2008-ban, húsvét környékén megjelentetnek egy videót a Swanage vasútvonalról. Ez pedig a szimulátorokat kedvelőknek azért lehet érdekes, mert MS Train Simulator alá elkészült az Aerosoft kiadó jóvoltából ez a vonal. Így hát érdemes lehet megtekinteni, milyen is (volt) a valóságban.

0 votes, average: 0.00 out of 50 votes, average: 0.00 out of 50 votes, average: 0.00 out of 50 votes, average: 0.00 out of 50 votes, average: 0.00 out of 5 (0 votes, average: 0.00 out of 5)
You need to be a registered member to rate this post.
Loading ... Loading ...


3 megjegyzés »

 • avatar
  pre-zli mondta:

  Hali!

  Ha van egy második árupár, amire beruháznál, akkor dobj emilt, mert tudok kölcsönözni egy háztartást, ami még más országban is van, nehogy gyanút fogjanak!

 • avatar
  IST mondta:

  Alig fél órája írtam be ezt a hírt és máris potyognak a felajánlások. :-)
  Köszönöm a kedvességedet, annyi sok elkölthető pénzem ilyenre most nincs, megelégszek az említett két DVD-vel, plusz még Brikóval rendelünk egyet-egyet közösen.

 • avatar
  Jozeph mondta:

  Akkor én már fel sem ajánlom… Pedig nekem is ez lett volna a szándékom!

Szólj hozzá!

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned.