Főoldal » Modellvasút, Modellvasúti hir

Kiegészítők 2008

crash 2008 február 6 Nincs megjegyzés

Az idei kiegészítő-felhozatal is tartogat meglepetéseket N-es fronton.

Az Auhagen bejelnetette Krakow állomását N-es méretben, amely a sikeres H0-ás előd lekicsinyítése. Az modell H0-ás méretben nagy sikert aratott, előszeretettel használják a téglaépítésű állomásmodellt a terepasztal-építők kis- és közepes állomásokhoz, de van példa keskenynyomközű felhasználásra is.
Krakow állomásépülete
A Faller idén nem hozott nagy újdonságot ? inkább folytatja a régebbi témák elővételét a fiókból. Gyermekkorunkban volt divat a működő sorompós átjáró kit-ben. Most a Faller felevenítette a témát, és pacra dobja a működőképes sorompóval ellátott átjáró modelljét (eddig is létezett a katalógusban ilyen de ott a sorompó-őrházba volt rejtve a mozgató mechanizmus). Kérdés, a Viessmann régóta piacon lévő, gyönyörű sorompói mellett lesz-e kereslet a Faller termékére.
Városszéli áruház modellje – számos itthoni  áruházlánc matricáját rárakhatjuk az élethűbb hatás kedvéért
Ami viszont jó ötlet, az a városszéli üzletközpont modellje. Nem túlságosan nagyméretű, mégis meghatározó eleme lehet az asztalnak.
Mozgó sorompó … wow
A Vollmer és a Kibri ebben az évben is jelentettek meg újdonságokat, de ezek nem formaújdonságok, csak a korábbi építőkészletek új színben megjelentetett változatai. A Kibri ennél messzebbre ment: a Faller Bonn állomás elemeit dobozolja, és jelentet meg ezek felhasználásával néhány új dobozt.
A képek az Auhagentől és a Fallertől származnak.
0 votes, average: 0.00 out of 50 votes, average: 0.00 out of 50 votes, average: 0.00 out of 50 votes, average: 0.00 out of 50 votes, average: 0.00 out of 5 (0 votes, average: 0.00 out of 5)
You need to be a registered member to rate this post.
Loading ... Loading ...

Szólj hozzá!

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned.