Főoldal » Stratégiák, Virtuális Vasút

Új játék: Railroad Lines

IST 2008 július 13 Nincs megjegyzés

Úgy tűnik nincs vége a friss bejelentéseknek vasúti szoftver fronton. Az Aurantól ugyanis újabb játék jő, ami a Railroad Lines nevet kapta a keresztségben.A progit a vasutat és a vasútmodellezést kedvelőknek készítik. Hangsúlyozottan nem szimulátor, hanem egy játék világos és egyszerű célokkal. A játékosoknak különböző feladatokat kell végrehajtaniuk a vonatokkal, mind személy- mind teherforgalmat beleértve. A küldetéseket a modern korban lehet majd végrehajtani, azaz olyan járművekkel, épületekkel, vasúti infrastruktúrával találkozhatunk, amelyek 1990-től napjainkig fordulnak elő a vasút területén.
A játékosok kezdetben pontokat kapnak, amelyeket járművek vásárlására fordíthatnak, hogy ezzel állítsanak össze különböző szerelvényeket. A feladatok teljesítéséért természetesen pontok járnak, amelyekből megfelelő számút összegyűjtve az adott helyszínt befejezhetjük és próbálkozhatunk egy másikon. Rajtunk múlik majd, hogy pontgyűjtögetésbe fogunk, vagy elhasználjuk azokat újabb kocsik bérlésére vagy új szerelvények létrehozására. Ennek megfelelően minden játékos saját stílusa szerint tudja majd befejezni a programot.
Lássuk, mit is ígérnek a készítők: háromféle kameranézet, 20 mozdonytípus (igen, lesz Nohab is), különböző helyszínek és küldetések, amelyeket változó időjárási körülmények között teljesíthetünk.
A rendszerkövetelménye is ismert már, Windows XP és Vista alatt is elfut, 2 GHz-es processzor kell majd neki, 1 Gbyte memóriával és 128 Mbyte-os videókártyával.
A publikált képek alapján kellemes grafikával lesz megáldva a játék (talán nem véletlenül emlékeztet a Trainz-re engem), kellőképpen változatosnak tűnik a járműállomány. és a táj is korrektül kivitelezett. Ami alátámasztja a játék jelleget, azok a szűk ívek, a felsővezetéktartók kissé érdekes elhelyezése. Kíváncsian várom, hogy mit hoznak ki belőle, milyen korosztálynak szánják a progit. Annak viszont örülök, hogy ismét egy olyan játékot kapunk a kezünkbe, amely a szimulátoroktól eltérő stílust hoz az életünkbe. A megjelenésig még azért aludni kell néhány hónapot, hivatalosan ugyanis 2008. szeptember 4.-én kezdik el kiszállítani a progit. Természetesen a Virtual Transport-nál is kapható lesz, előreláthatólag 4800 forintos áron.

4 votes, average: 4.75 out of 54 votes, average: 4.75 out of 54 votes, average: 4.75 out of 54 votes, average: 4.75 out of 54 votes, average: 4.75 out of 5 (4 votes, average: 4.75 out of 5)
You need to be a registered member to rate this post.
Loading ... Loading ...

Szólj hozzá!

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned.