Főoldal » Forgalomirányítás, Virtuális Vasút

Casoria állomás

IST 2008 augusztus 24 Nincs megjegyzés

Az augusztus a kezdőké, legalábbis a forgalomirányító programok kedvelőinél mindenképpen. A Train Director programhoz ugyanis újabb két kiegészítés készült el. Ezek közül az egyik ismerős lehet, Udine állomás forgalma lett automatizálva, így az eddig is viszonylag egyszerű feladat még könnyebbé vált. A másik már egy új állomás, lévén Casoria-t is irányíthatjuk a program segítségével.

A képet és a menetrendet elnézve talán világossá válik miért írtam azt, hogy kezdőknek való: gyakorlatilag egy olyan helyről van szó, amelynek irányítása nem jelenthet problémát, hiszen a vonatok csak áthaladnak a területen, nincsenek kiágazó mellékvonalak, valamint a tárolóvágányok sincsenek (még?) megnevezve, így oda nem kell vonatot érkeztetni. A hétköznapi menetrendben napi 172 vonat szerepel, ami óránként alig 5 szerelvény, leközlekedtetésük így nem ütközhet nagyobb nehézségekbe. Az állomáson áthaladó vagy megálló vonatok egyébként mind Napoli Centrale pályaudvarra vagy -ról tartanak. A cuccok továbbra is ingyenesek, úgyhogy kezdőknek azt javaslom: munkára fel, hadd menjenek azok a vonatok!

1 vote, average: 5.00 out of 51 vote, average: 5.00 out of 51 vote, average: 5.00 out of 51 vote, average: 5.00 out of 51 vote, average: 5.00 out of 5 (1 votes, average: 5.00 out of 5)
You need to be a registered member to rate this post.
Loading ... Loading ...

Szólj hozzá!

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned.