Főoldal » Stratégiák, Virtuális Vasút

Megjelent a Railroad Lines…

IST 2008 augusztus 13 Nincs megjegyzés

… és azt hiszem lassan ideges leszek az Auran által folytatott kiadási metódusra. A program ugyanis csak szeptember 4.-én fog megjelenni dobozos verzióban, így gondolom lesz belőle vagy október, mire eljut hozzánk. Most, augusztus közepén pedig megjelentették a letöltős változtatot, szóval ugyanazt megcsinálták, mint a Trainz Classics 3rd Edition esetén. Megjegyzem: ez utóbbi beérkezésére már több mint másfél hónapja várunk, hiába rendeltem meg jóval előbb, még mindig semmi hír róla. Pedig többen vagyunk meglehetősen türelmetlenek ez miatt, hiszen a letölthető verzió már hetek óta kint figyel a honlapjukon.


Visszatérve a progira: míg a Trainz-ben a szimulációs jelleget erősítik folyamatosan, addig a Railroad Linesnak az a célja, hogy különböző vasúti feladatokat hajtasson végre a játékossal látványos környezetben. Az 1990-es, 2000-es években irányíthatjuk majd a szerelvényeket, rakodhatunk árut illetve szállíthatjuk el az utasokat. Mindezt az ígéretek szerint könnyedén elsajátítható kezeléssel. Nagyon kíváncsi vagyok, mit tudnak kihozni a témából, mert például anno a Train Town nekem bejött, ahol valami hasonló volt a lényeg, csak éppen otthoni környezetben, modellvasúti dilikör hangulatot árasztva. Itt azért komolyabb grafika és kivitelezés várható, legalábbis az előzetes képeket elnézve.
A letölthető verzió amúgy 20 euróba, durván 4800 forintba kerül, tehát az ára egyáltalán nem vészes. Én mégis inkább megvárom a dobozos változatot.

1 vote, average: 5.00 out of 51 vote, average: 5.00 out of 51 vote, average: 5.00 out of 51 vote, average: 5.00 out of 51 vote, average: 5.00 out of 5 (1 votes, average: 5.00 out of 5)
You need to be a registered member to rate this post.
Loading ... Loading ...

Szólj hozzá!

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned.