Főoldal » Szimulátorok, Virtuális Vasút

ProTrain 21 videó

IST 2008 augusztus 21 2 megjegyzés

A ProTrain sorozat kiadója, a Blue Sky Interactive még jobban a vásárlók kedvében kíván járni, legalábbis azokéban mindenképpen, akik még a Train Simulator-t használják. Nem elég, hogy tovább folytatják a német kiegészítők gyártását ehhez a programhoz, de az utóbbi időben a megjelenések előtt egy-egy videót is kitesznek a honlapjukra.

Ez történt most is, jelen esetben a ProTrain 21-nél. Egy 98 megás file került fel az internetre, amely egy 8 perces videót foglal magában. Ebben beutazhatjuk a készítés alatt álló Kiel-Flensburg vonal egy szakaszát a DB Regio motorvonatával. A minőség a szokásos ProTrain-nek mondható, ami viszont megfogott benne, az a vasúti-közúti közös híd, ahol a személykocsik egy sorompó mögött megvárják, hogy a vonattal átmenjünk a hídon. A videót letölteni erről a linkről tudjátok, akit pedig további képek érdekelnék a kiegészítőről, az ide kattintson!

2 votes, average: 4.00 out of 52 votes, average: 4.00 out of 52 votes, average: 4.00 out of 52 votes, average: 4.00 out of 52 votes, average: 4.00 out of 5 (2 votes, average: 4.00 out of 5)
You need to be a registered member to rate this post.
Loading ... Loading ...


2 megjegyzés »

 • avatar
  lizard mondta:

  Én nekem szinte az összes protrain sorozat meg van msts-hez vegyes származási helyről de egyetlen eggyel sem találkoztam ami hosszabb időre lekötött volna.
  Hiába a videó meg a képek. Ingyenes kiadásnak még jó lenne, de ezért pénzt kérni… vicces… de valamiért nem kacagok rajta.

 • avatar
  IST ( a szerző ) mondta:

  Gondolom ha német lennél, akkor alig várnád, hogy megjelenjen a következő része a sorozatnak. Mi is így vagyunk a magyar cuccokkal, nem elhanyagolva persze, hogy szerencsénkre az összes magyar MSTS kiegészítő ingyenes. Nem hibáztatom őket érte, hogy pénzt kérnek a munkájukért, lévén azért van bennük meló. Némelyikben több, némelyikben kevesebb.

Szólj hozzá!

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned.