Főoldal » Kiállítás, Modellvasút

Modellek még beadhatók a szeptember végi versenyre.

kertivasut 2008 szeptember 7 Nincs megjegyzés

55.Nemzetközi Vasútmodell Kiállítás és Verseny.
Bár már 2008. június 26-29. között Veresegyházon láthatunk azonos névvel egy rendezvényt, most azonos néven, de kicsit más tartalommal Budapesten a Petőfi Csarnok emeletén (közlekedési Múzeum, Repülési Múzeuma) is megtekinthetik.

Nyitva 2008. szeptember 26- október 5-.ig (Hétfő kivételével) minden nap 10-17,45 óráig.

Mivel a meghirdetés időpontja (2008.09.05) nem teszi lehetővé, hogy valaki kifejezetten erre a versenyre készítsen modellt, azért akinek van a konyhafiókjában és a korábbi évek színvonala nem rémített el, itt egy lehetőség a budapesti megmutatkozásra. A nyári kiállításon a MAVOE egyesület tagklub-vezetői határozták meg a verseny feltételeit, amik a weblapjukon olvashatóak. Ugyan ott a jelentkezési lap is letölthető.

A MAVOE (Veresegyháziak) nyílt levele a jelentkezőkhöz. Aki a weblapjukon nem olvasta, azoknak ide is bemásoltuk a meghirdetést (bár nem illik de kizárólag a hiányzó évszám és a helyesírás módosítva lett benne).

Jelentkezés az 55. Nemzetközi Vasútmodell-kiállítás és Versenyre

Levelünk jele: 73/2008.
Budapest, 2008. július 31.
Ügyintézőnk:

Kedves Vasútmodellezők és Vasútbarátok!

Egyesületünk ez évben is megrendezi sorrendben az 55. Nemzetközi Vasútmodell-kiállítás és Versenyt, melyre ezúton meghívunk minden versenyezni, kiállítani szándékozó modellezőt, klubot, egyesületet. A versennyel és a kiállítással kapcsolatos általános tudnivalók nem változtak.

A kiállítás és verseny a szokásos formában kerül megrendezésre a Közlekedési Múzeum Repüléstörténeti Kiállításán (Petőfi Csarnok I. emelet, 1146 Budapest, XIV., Zichy Mihály út 14.). Az ez évi rendezvényünknek a korábbi helyszín ad otthont. A kiállítás szeptember 26-án 11.00 órakor nyílik meg és október 5-ig hétfő kivételével naponta 10.00 – 17.45 óráig tekinthető meg. Az idei rendezvényünk ebben az évben is csak egy héten (két hétvégét beleértve) keresztül tart nyitva. A nemzetközi versenyre a jelentkezési határidő szeptember 15. (hétfő). A versenyt 2008.szeptember 23-24-én tartjuk. A versenymodellek leadási határideje 2008.szeptember 23-a 10.00 óra a helyszínen. A verseny- ill. kiállítandó modelleket természetesen korábban is át lehet adni, ekkor azonban az átadás-átvétel helyét és idejét előzetesen egyeztetni kell. A terepasztalok (modul és hagyományos) esetében ez értelemszerűen a szállítás függvénye. A kiállítandó terepasztalok darabszámát és méreteit szeptember 15-ig kérjük megadni. Nagyobb méretű asztalok (pl. modul) esetében az elhelyezést közösen fogjuk megbeszélni. A versenymodellekhez a tájékoztatónkban előírt rajzokat, fényképeket, dokumentációkat mellékelni kell (különleges modellekhez, ha szükséges, használati üzembehelyezési utasítást is kérünk).

A korábban használt versenyszabályzatot az azóta felmerült igények alapján átdolgoztuk, melyet a 18. Klubtalálkozón a résztvevő klubok képviselőivel véglegesítettünk. Az átdolgozott versenyszabályzatot jelen meghívóhoz mellékeljük.

A verseny nyitott, szövetségek, önálló klubok, egyéni modellezők munkáit, modelljeit is értékeljük. A versenyekre a nevezések az eddigi évekhez hasonlóan, ingyenesek, azonban ehhez nevezési lapot kell kitölteni két példányban, amelyet ezúton küldünk meg. /lentebb letölthető/ A mellékelt nevezési lap természetesen az igények szerint fénymásolható. A versenymodellek leadásakor az egyik példányt a versenyző visszakapja, melyen a versenymodell átvételét elismerjük.

A külföldi modellek esetében az egyes országos szövetségek küldöttei adják át az összegyűjtött modelleket.
Zárás után a modellek 2008.október 6-án vehetők át és szállíthatók el. A modelleket a MAVOE őrzi, sérülés, eltűnés esetén a MAVOE a felhasznált anyagárat és esetleg az elkészítéshez szükséges idő ellenértékeként legfeljebb a hazai minimálbér értékéig téríti.

A kiállításon és kiállítás berendezésén résztvevők részére a lehetőségektől függően, napi egyszeri meleg étkezést, vagy pénzbeni térítést, szükség esetén szállást biztosítunk, valamint vidéki kiállítóink részére az utazási költségeket is álljuk. Ezen igényeket 2008 szeptember 11-ig kérjük jelezni.

Üdvözlettel:
Szűcs Zoltán sk.
elnök

Magyar Vasútmodellezők és Vasútbarátok Országos Egyesülete (MAVOE)

0 votes, average: 0.00 out of 50 votes, average: 0.00 out of 50 votes, average: 0.00 out of 50 votes, average: 0.00 out of 50 votes, average: 0.00 out of 5 (0 votes, average: 0.00 out of 5)
You need to be a registered member to rate this post.
Loading ... Loading ...

Szólj hozzá!

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned.