Főoldal » Szimulátorok, Virtuális Vasút

Szépülő Voyager

IST 2008 szeptember 15 Nincs megjegyzés

Bár még pontos megjelenési dátum nincs, a JustTrains kiadó további képeket és információkat tett közzé a következő Rail Simulator kiegészítőjükről. Többször is beszámoltam már róla, hogy ebben a britek egyik motorvonata, a Voyager illetve a Super Voyager lesz a főszereplő, most legalább azt is megtudjuk, milyen festési variánsokban.

 

Mind a négykocsis Class 220-as Voyager, mind az ötkocsis Class 221-es Super Voyager motorvonat megkapja a talán mindenki által jól ismert Virgin-es festését, de ezen kívül Arriva illetve a legújabb, Virgin Cross Country színezés lesz látható. A készítők kicsit elmentek a fikció irányába is, ugyanis a kiegészítő lemez hét küldetése közül kettő kitalált: egyikben az Egyesült Államokban tesztelik a motorvonatot, aemlyhez ezüst-kék színeket álmodtak meg, míg a másikban a németek próbálják a tudását, a DB féle színtervvel. Meglehetősen furcsa látványt nyújtanak ezekkel a járgányok.

Az ígéretek szerint a hangokra különösen odafigyelnek, amelyeket egy igazik Voyager szimulátoron vettek fel. Normális hangokat kap az AWS is (ez az Automatic Warning System – automata figyelmeztető rendszer), illetve a guard (hívjuk vonatvezetőnek?) jelzése is a valóságnak megfelelő lesz. Elvileg a vezetőálláson található karok, gombok, kapcsolók mind megkapják a maguk animációját, csakúgy, mint az ablaktörlő is, de ragyogó napsütésben még a napellenzőt is mozgathatjuk majd kedvünkre.
Említettem már, de azért megerősítem: hét küldetést terveznek, többségüket nyilvánvalóan angol útvonalra. A szám nem sok, de néhány óra kellemes szórakozást azért nyújthat. További képeket és egy videót ezen a honlapon találhattok. Az ára 23 euró lesz, ami nagyjából 5500 forint. Kérdés, hogy egy jármű és néhány küldetés vajon megér-e ennyit?

1 vote, average: 5.00 out of 51 vote, average: 5.00 out of 51 vote, average: 5.00 out of 51 vote, average: 5.00 out of 51 vote, average: 5.00 out of 5 (1 votes, average: 5.00 out of 5)
You need to be a registered member to rate this post.
Loading ... Loading ...

Szólj hozzá!

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned.