Főoldal » Vonatfotózás

Vonatfotós cikksorozat

Benbe 2008 szeptember 8 Nincs megjegyzés

Nem szeretnék túl hosszú bevezetésbe bonyolódni, hiszen azt tudjátok, hogy a vonatokról sem maguktól születnek a fotók. A vonatfotózás népszerű hobbi, így az erről szóló cikkek remélem legalább akkora érdeklődést fognak kelteni, mint a vasútmodelles vagy a vonatszimulátoros rovat.

A cikkek között lesznek kezdőknek szóló tanácsok, haladó praktikák, de a legtapasztaltabb fotósok számára is lesznek érdekes morzsák, amiket érdemes lesz elcsípni. Számítok a kezdők és a vérprofik közreműködésére is: szívesen válaszolom meg a kérdéseiteket, elemzek vagy kritizálok fotókat, és mindenkit arra bátorítok, hogy küldjön hosszabb-rövidebb cikkeket is! A vonatfotózás rovatot szeretném, ha teljesen interaktív lehetne, mert én ehhez egyértelműen kevés vagyok.

A vonatmagazin.hu olvasói között biztos akad, aki még nem ismer. Takács Bence vagyok, és közel tíz éve foglalkozom a vonatok fényképezésével. Életkoromból kifolyólag többet nem is igen lett volna lehetőségem.

Kolozsvári Éva

A cikkírás és publikálás új feladat számomra, hiszen ezeket el is olvassátok, nem úgy, mint az egyetemi dolgozatokat, a fényképeim viszont régóta gyűlnek a honlapomon, azokon keresztül könnyebben megismerhettek. A címe: www.benbe.hu .

Alant olvashatjátok az első cikket, benne 7+1 gyorstippel kezdő vonatfotósoknak! Jó olvasást!

0 votes, average: 0.00 out of 50 votes, average: 0.00 out of 50 votes, average: 0.00 out of 50 votes, average: 0.00 out of 50 votes, average: 0.00 out of 5 (0 votes, average: 0.00 out of 5)
You need to be a registered member to rate this post.
Loading ... Loading ...

Szólj hozzá!

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned.