Főoldal » Szimulátorok, Virtuális Vasút

World of Subways patch

IST 2008 szeptember 24 1 megjegyzés

Elnézést, hogy ilyen sok WoS cikkel árasztalak el benneteket, de mindig ez van egy új program megjelenésénél (lásd még az RS-t). A fejlesztőcsapat fórumát elözönlötték azok, akik hozzám hasonlóan interneten megvették a progit. Persze megjelentek az első hibák is, amit örvendetes módon a csapat nem elsikálni próbál mindenféle nevetséges magyarázattal, hanem inkább dolgoznak rajta. Ennek az eredménye is megvan már, az Aerosoft honlapjának FAQ/Updates részébe felkerült a legelső patch.


Ennek tartalma:

- módosították a vörös jelzők működését, eddig ez jelentette a legtöbb problémát, Hobokenre az esetek nagy részében nem lehetett bejutni a metróval
- WTC és HOB között a műszak szerinti vezetésnél (amikor többet is lehet pörögni egy vonalon) a második kör után nem engedett tovább a gép, most már nincs ilyen korlát
- az állomásokról az alagútba való behaladásoknál is módosítottak a fényeken
- az ajtó hangját lecserélték élethűbbre
- a 33rd Street-Hoboken közötti szakaszon a mesterséges intelligencia működésén is csiszoltak.

Ami megdöbbentő: a patch mérete 98 megabyte, szóval lehet töltögetni. A javítás kiadási sebessége pedig elképesztő: bár a hibák egy része megfelelőbb teszteléssel kiszűrhető lett volna, az, hogy ennyire hamar reagáltak a problémákra, mindenképpen jó pontot érdemel.

3 votes, average: 5.00 out of 53 votes, average: 5.00 out of 53 votes, average: 5.00 out of 53 votes, average: 5.00 out of 53 votes, average: 5.00 out of 5 (3 votes, average: 5.00 out of 5)
You need to be a registered member to rate this post.
Loading ... Loading ...


1 megjegyzés »

  • avatar
    galbert mondta:

    Hááát, Hoboken még mindig elég sokszor elérhetetlen, de úgy láttam, nem csak nekem…

Szólj hozzá!

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned.