Főoldal » Szimulátorok, video, Virtuális Vasút

WoS videók

IST 2008 szeptember 24 1 megjegyzés

A World of Subways programmal való játék közben jutott eszembe, hogy a képernyőmentések mellett talán szívesen megnéznétek egy-két videót is a programról. Hiába mutatnak sokat a fotók, az igazi élményt mégis az adja ha működés közben is megtekinthető mit tud a WoS, illetve mi várható tőle. Ennek megfelelően készítettem két kis filmet, amelyekből egyet itt, a másikat tovább hajtva láthattok is!

Get the Flash Player to see the wordTube Media Player.

Mint azt észre fogjátok venni, időnként csúnyán beszaggat a progi, amely egyrészt a Fraps szoftvernek köszönhető, lévén ugye folyamatosan rögzítette a képet, másrészt az én számítógépemnek is, úgy tűnik a kinti nézetre való váltást nem nagyon preferálja a játék. Hozzátenném: mindent a maxra húztam, tehát amit láttok az a nagyobb részletességű verzió. Jó szórakozást a videókhoz, a bénázásaimat pedig ne nagyon kritizáljátok!

 

Get the Flash Player to see the wordTube Media Player.
3 votes, average: 5.00 out of 53 votes, average: 5.00 out of 53 votes, average: 5.00 out of 53 votes, average: 5.00 out of 53 votes, average: 5.00 out of 5 (3 votes, average: 5.00 out of 5)
You need to be a registered member to rate this post.
Loading ... Loading ...


1 megjegyzés »

  • avatar
    taurus-1047 mondta:

    Ist! Előszöris köszönjük szépen a videókat! Remélem Kujuék, az RS készítői is megnézik, és rájönnek, hogy kell élethű fényeket-árnyékokat programozni a játékukba! Amúgy jó kis videók, kellemes kis programnak tűnik, kíváncsi leszek a további vonalakra, ill. a visszajelzésekből való esetleges javításokra.

Szólj hozzá!

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned.