Főoldal » Énblog, Gépház, Modellvasút, Vasút, Virtuális Vasút

Felkérés

IST 2008 október 21 1 megjegyzés

Előző szavazásunk kihirdetésével arra voltunk kíváncsiak, vajon vannak-e köztetek olyanok, akik szívesen publikálnának nálunk, segítenék a munkánkat. A végeredményből úgy tűnik vagytok néhányan, bár többen is némi megerősítésre, felkérésre várnak tőlünk ezügyben. Tehát:
Ezúton kérünk fel mindenkit, aki egy kis tehetséget, kedvet, hajlandóságot érez magában arra, hogy megossza velünk vasúti élményeit, modellvasúti tervezgetéseit és vásárlásait, virtuális vasúti beszámolóit, hogy tegye ezt meg! Hobbilapot készítünk, mi is szívesen olvasgatjuk mások írását, így minél nagyobb a szerzői kör, annál több érdekességet tudunk egymással megosztani. Két feltételünk van mindössze: az írások máshol nem jelenhetnek meg, illetve csak a honlapunk szabályának megfelelően az előzetes írásbeli beleegyezésünkkel. Ennek az indoklása talán érthető: mi a honlapot hobbiból csináljuk, nem szeretnénk ha más hasznot húzna a ti vagy a mi alkotásainkból. Szinte bármilyen vasúti téma jöhet, de különösen nagy hiányunk van jelenleg a friss magyar hírekből, a H0-ás és TT-s vasútmodellezésből, illetve a magyar MSTS megjelenésekből. Apró megkötés: szeretnénk az egyes rovatok szerkesztőivel eldönteni, mi az ami kikerülhet, és mi az, ami nem.
Természetesen nagy köszönettel tartozunk eddigi szerzőinknek is, nélkülük nem lenne ennyire színes a honlapunk, nem olvashatnánk napról-napra érdekes cikkeket. Úgy tűnik a vonatmagazin.hu beindulása óta egyre többen olvasnak és ismernek minket, rengeteg pozitív visszajelzést kapunk, melyek mind azt mondják, van igény a honlapunkra. És ez jó, mert ezért (is) csináljuk.
Akiben tehát most megmozdult a publikálási kényszer, az ne habozzon, írjon egy e-mail-t az info kukac vonatmagazin pont hu címre, és megbeszéljük a részleteket.

2 votes, average: 5.00 out of 52 votes, average: 5.00 out of 52 votes, average: 5.00 out of 52 votes, average: 5.00 out of 52 votes, average: 5.00 out of 5 (2 votes, average: 5.00 out of 5)
You need to be a registered member to rate this post.
Loading ... Loading ...


1 megjegyzés »

  • avatar
    taurus-1047 mondta:

    Hajrá vonatmagazin, csak így tovább!!:grin:

Szólj hozzá!

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned.