Főoldal » Címlap, Gépház, Virtuális Vasút

Elindult a fórum

crash 2008 november 21 9 megjegyzés

És akkor tessék… a mai nappal elindult a fórumunk. Sokat gondolkozunk azon, mit lehetne még az oldalhoz hozzátenni. Felmerült a fórum lehetősége, meghánytuk, megvetettük, és most beélesítettük.

Használata roppant egyszerű, ékes magyar nyelven szól a felhasználóhoz. Szerencsére sikerült olyan motort bedolgozni a portálba, amely támogatja a single sign-on-t, azaz elég egyszer regisztrálni a portálra, az így belépett felhasználó tud a fórumban is tevékenykedni. Ez azt vonja maga után, hogy az a sok felhasználó, aki eddig is regisztrált tagjai voltak az oldalnak, egyből tudnak fórumozni is.

Én személy szerint remélem, hogy jókat fogunk beszélgetni, vitázni a hobbinkkal kapcsolatban. mit lehet ehhez még hozzátenni?

0 votes, average: 0.00 out of 50 votes, average: 0.00 out of 50 votes, average: 0.00 out of 50 votes, average: 0.00 out of 50 votes, average: 0.00 out of 5 (0 votes, average: 0.00 out of 5)
You need to be a registered member to rate this post.
Loading ... Loading ...


9 megjegyzés »

 • avatar
  1116001 mondta:

  Tetszik, sok sikert a forumnak:)
  A témanyitásokat ugye kontroláljátok? Elkerülendő a többszáz topikot (index fórum)

 • avatar
  crash ( a szerző ) mondta:

  Hát, ha kell, természetesen a moderátor beavatkozik – iilyen itt is van – de azért van az áttekinthető struktúra, hogy az ÖBB fanoknak ne kelljen a szilis topicot kerülgewtniük.

 • avatar
  Nachtstern mondta:

  Én már fél órája azon rugózok,hogyan lehet ide beirni.Sok fórumon vagyok már beregisztrálva,de ennek a működésére nem jövök rá!

  Hogy lehet ugy beirni,hogy nem valakihez szólok hozzá?

  Hogy lehet képet betenni?

 • avatar
  1116001 mondta:

  Válasz gombra katt
  képet pedig az ezután látható miniszövegszerkesztő menüsorában a kiskép ikonra kattintva lehet:wink:

 • avatar
  crash ( a szerző ) mondta:

  Fórum nyitása: Új Téma hozzáadása
  Új hozzászólás a fórum témájához : Válasz

  Lehet majd akkor finomítok a nyelvi állományon….

 • avatar
  Nachtstern mondta:

  Valami összejött,de nagyon gáz,nehézkes.
  Saját gépről nem is lehet feltöltetni csak képtárból???
  Nekem nagyon érthetetlen ez az egész….

 • avatar
  Nachtstern mondta:

  Szép lassan rájövök,de elsőre cseppet sem egyértelmü.Én többnyire ha egy oldal ennyire nehéz,akkor hamar otthagyom,de most nagyon akartam,ezért rá lehetett jönni,de csöppet sem egyértelmü…

 • avatar
  1116001 mondta:

  Ha jól láttam, illetve ha jól értettem amit crash írt a faq részbe, akkor lehet külső oldalról belinkelni, illetve valami itteni könyvtárba feltölteni.

 • avatar
  Benbe mondta:

  Így van. Én létrehoztam magamnak egy könyvtárat, abba töltöm a képeimet. Mindig a legújabb lesz legfölül, tehát könnyű beilleszteni őket, de ha újra szükséged lenne egy képre, akkor sem kell újból feltölteni.
  A magyar nyelvű fordítás szokás szerint olyan, amilyen. Valószínűleg kocka fordította, nem műfordító, de biztos vagyok benne, hogy crash igyekszik majd közérthetővé tenni a jelenleg bűvészetnek tűnő megoldásokat!

  A többit a Gépház-topicban: http://www.vonatmagazin.hu/?page_id=3313/altalanos-es-off-forum/gephaz/page-1

Szólj hozzá!

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned.