Főoldal » Gépház, Vasút

Járműgaléria

crash 2008 november 12 1 megjegyzés

A szemfülesek már kiszúrhatták a fejlesztést, de had ragadjam meg az alkalmat, hogy felhívjam a figyelmeteket a járműgaléria részre az oldalon. Azt találtuk ki, hogy létrehozunk egy olyan galériát, amely a vasúti járműveket dolgozza fel országonként és típusonként. A cél az, hogy legyen egy olyan hely az interneten, ahová az érdeklődő – vasútbarát vagy vasútmodellező – betér, és utána tud nézni az általa látott járműnek. Jármű alatt mozdonyt, vagon, és hajtányt is értünk, minden, ami vasúti sínen mozog.

A rovat nem áll meg a vasúti képeknél. Helye van itt jellegrajznak, műszaki táblázatnak, és részletfotóknak is. Utóbbiakkal a modellezőket szeretnénk kiszolgálni, ha valakinek valamilyen részletfotóra van szüksége, itt meglelhesse. És ami nem elhanyagolható, az a kapcsolódó modellgaléria: ha az adott vasúti járműről megjelent modell, akkor annak is itt a helye – amolyan referenciaként. 

A galéria egyik nagy újítása, hogy a Ti anyagaitokból áll össze. A dolog lényege, hogy együtt, Mi, a vasútbarátok internetes közössége rakjunk össze egy olyan vasúti galériát, amelyben a számunkra fontos, és érdekes anyagokat, képeket gyűjtjük össze. Meg is ragadom az alkalmat, hogy felkérjelek Benneteket, hogy aki szeretne hozzátenni az oldal tartalmához, ne habozzon, és az info@vonatmagazin.hu címre ömlesztheti a képeket, anyagokat. Természetesen megkérünk mindenkit, hogy a szerzői jogokat maximálisan szem előtt tartva dolgozzon, és csak saját produktumot küldjön. 

Az első galéria, amely elindult, az  M62-esről szól.

2 votes, average: 5.00 out of 52 votes, average: 5.00 out of 52 votes, average: 5.00 out of 52 votes, average: 5.00 out of 52 votes, average: 5.00 out of 5 (2 votes, average: 5.00 out of 5)
You need to be a registered member to rate this post.
Loading ... Loading ...


1 megjegyzés »

  • avatar
    RwMan mondta:

    Töltöttem fel képeket az egyik cikkhez, és véletlenül beixeltem a “Járműgaléria” opciót. Ezután meglepetten láttam, hogy a cikkbe ágyazott képeken kívül a cikk után a képek újra megjelennek. Ez hiba, vagy esetleg egy olyan fukció, hogy a járműgalériába közvetlenül is lehessen képeket feltölteni, és ne kelljen a megadott címre mailben küldeni?

Szólj hozzá!

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned.