Főoldal » Énblog, Vonatfotózás

A legjobb képeim 2008-ból

Benbe 2008 december 27 4 megjegyzés

Nem követem olyan szorosan a vasút körül zajló eseményeket, hogy évvégi retroszpektív históriát írjak. Már csak azért sincs erre szükség, mert a Vaskeréken blog szerzői már összeállítottak egy 2008-as vasúti visszatekintőt, ami szerintem elég jól sikerült, a duplikált tartalmaknak pedig nem vagyok híve.

Ehelyett inkább végigfutottam azokon a könyvtárakon, amelyekben a 2008-ban készített képeimet tárolom, és e gyors végigfutás közben kiválogattam 88 fotót, amiket talán érdemes megnézni. Ezek jelentős része még nincs fönt a honlapomon, így egyrészt az összeállítás a közönség számára érdekesebb, másrészt viszont kevésbé vagyok benne biztos, hogy nem maradt-e ki olyan kép, ami mindenképp ide illő lenne. De mindegy is: 88 szerintem jól sikerült képet ajánlok nektek!

Boldog 2009-et!

2 votes, average: 5.00 out of 52 votes, average: 5.00 out of 52 votes, average: 5.00 out of 52 votes, average: 5.00 out of 52 votes, average: 5.00 out of 5 (2 votes, average: 5.00 out of 5)
You need to be a registered member to rate this post.
Loading ... Loading ...


4 megjegyzés »

 • avatar
  1116001 mondta:

  Ejha! Minden elismerésem!! Nagyon jó fotók!
  Hasonlóan jó témákat és képeket 2009re! :)

 • avatar
  morhange mondta:

  Nagyon jó fotók, az épülő hídas fotók azok nagyon jók. Remélem lesz még ilyenből jó sok :)

 • avatar
  Benbe ( a szerző ) mondta:

  Köszönöm!

  Morhange: 2008-as legjobb képek válogatást magamtól nem ígérek többet, de épülő hidas fotók lesznek még. Itt is, a honlapomon is, a trains.hu-n is – szóval lesz bőség!

  A galéria közepén van néhány légifotó az új híd úsztatásáról, legfölül pedig pár archív darab a régi hídról.

 • avatar
  IST mondta:

  Ezeket (is) elnézve továbbra sem értem mi a baja egyeseknek a képeiddel.
  Na mindegy, én örülök neki, hogy mindig mutatzs valami újat és szépet. Ezek közül sem tudnám megmondani melyik tetszik a legjobban, de van jópár nem megszokott darab (pl a vonat előtt futó kisfiús).

Szólj hozzá!

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned.