Főoldal » Hardver, Szimulátorok, Virtuális Vasút

RailDriver béta teszt

IST 2008 december 11 1 megjegyzés

A P.I. Engineering-nél nem álltak le a munkálatok a Rail Simulator-hoz kiadott szoftverrel, amelynek segítségével végre a RailDriver irányítópulttal is együttműködött a progi. Ma kaptam egy értesítést ugyanis a cégtől, hogy ha van kedvem, jelentkezzek a béta tesztelésre, arra, amelyet a Trainz 2009 kapcsán hirdettek meg. A tervek szerint a RailDriver-t ezzel a szimulátorral is használhatjuk majd, a végleges program kiadása előtt azonban nem árt meggyőződni arról, hogy mindenkinél működjön a dolog, ezért van értelme a béta tesztnek. Így aki már magáénak tudhatja a TS2009-et és a RailDriver-t is (lehetnek azért néhányan ilyenek kis hazánkban, én speciel a szimulátor dobozos verziójának a megjelenésére várok), az látogasson el erre a honlapra, szedje le a bétát és próbálkozzon bátran!

2 votes, average: 5.00 out of 52 votes, average: 5.00 out of 52 votes, average: 5.00 out of 52 votes, average: 5.00 out of 52 votes, average: 5.00 out of 5 (2 votes, average: 5.00 out of 5)
You need to be a registered member to rate this post.
Loading ... Loading ...


1 megjegyzés »

 • avatar
  Guriga mondta:

  Üdv!

  Kipróbáltam a RailDrivert a friss béta meghajtóval TS2009 alatt, és eddig úgy néz ki, hogy működik. Kisebb kalibrációs hibát véltem felfedezni, a gázkar nem középállásban van 0-ban, hanem kicsit a villamosfék készenléti állopátának helyzetében.
  Ettől eltekintve a kütyü működik.
  És a legfontosabb: Vista 64bit alatt próbálkoztam. A driver csont nélkül felment, gyakorlatilag teljesen jól működik.

Szólj hozzá!

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned.