Főoldal » Hardver, Szimulátorok, Virtuális Vasút

RailDriver festés SD-40-esen

IST 2008 december 13 Nincs megjegyzés

Megijedni nem kell, nem a valóságban pingáltak át egy amerikai dízelmozdonyt. Mindössze annyi történt, hogy a P.I. Engineering, a RailDriver kezelőpult készítője kiadott egy átfestést Rail Simulator-hoz. Aki letölti a 10 megás csomagot, az ezentúl a céges színekre festett RD logót magán foglaló SD-40-est is vezetheti, erről láttok itt jobbra képet, amint egy tehervonat élén áll. A mozdonyhoz egy szabad küldetést is mellékelnek, amihez szükség van az amerikai pálya meglétére.

Ez nyilván azt jelenti, hogy vagy a Rail Simulator USA verzióját kell birtokolnunk, vagy pedig az Official Expansion Pack 1-nek kell a számítógépünkön telepítve lennie. A telepítésnél amúgy kissé meglepődtem: a progi felhívta a figyelmemet, hogy rendelkeznem kell a Barstow-tól San Bernadino-ig húzódó pályával, amivel nincs is gond, hiszen néhány napja azon “száguldoztam” egy Voyager-rel. Azon viszont már felhúztam a szemöldökömet, hogy ennek ellenére közölte azt is egy OK-ra való kattintás után, hogy a pálya bizony nincs meg nekem. Ennek ellenére vígan felment és üzemel gondtalanul. Szóval ne lepődjetek meg ezen.
Még mielőtt elfelejteném: innen lehet leszedni a szükséges file-t.

1 vote, average: 5.00 out of 51 vote, average: 5.00 out of 51 vote, average: 5.00 out of 51 vote, average: 5.00 out of 51 vote, average: 5.00 out of 5 (1 votes, average: 5.00 out of 5)
You need to be a registered member to rate this post.
Loading ... Loading ...

Szólj hozzá!

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned.