Főoldal » Modellvasút, Terepasztalterv

Terepasztalterv – N 185x90cm

crash 2008 december 18 4 megjegyzés

Ez a terepasztalterv egy gyári asztal újragondolása. A Woodland Scenicsnek van egy Scenic Ridge nevű N-es asztal-kitje, amelyet habelemekből lehet összerakni. A vonalvezetése igencsak megtetszett. és továbbgondoltam a koncepciót. Alapból ez egy amerikai asztal… lehetne-e ugyanezt a kacskaringós vonalvezetést és kis állomást egy európai asztalon megjeleníteni?

Az alapkoncepció egy nagyobb város ritkábban lakott részén lévő, hajdan nagyobb forgalmú állomás. Mostmár csak az elővárosi szerelvények állnak meg, és néhány tolatós teher hoz néha 1-2 kocsit a rakodóvágányra. A fenti gyárnál lévő iparvágány is ad némi forgalmat, de az alsó állomáson nem EC-k állnak meg, és nem is százkocsis tehervonatok kereszteznek. Viszont lehetőség van a játékra. 

A belváros, a magas házak érdekes kidolgozási lehetőséget adnak. Én egyvalamivel toldanám még meg: a főutcán villamosvonalat építenék, egy esetleges hurokkal az állomás előtt, de Faller Car buszokkal is igencsak fel lehet az asztalt dobni.

3 votes, average: 5.00 out of 53 votes, average: 5.00 out of 53 votes, average: 5.00 out of 53 votes, average: 5.00 out of 53 votes, average: 5.00 out of 5 (3 votes, average: 5.00 out of 5)
You need to be a registered member to rate this post.
Loading ... Loading ...


4 megjegyzés »

 • avatar
  Norbi mondta:

  Szia!
  Szép kis asztal!:lol:Mennyi idő egy ilyet gépen elkészíteni?

 • avatar
  crash ( a szerző ) mondta:

  Nem tudom… a pályatervet korábban rajzoltam, a terep egy estét vett igénybe.

 • avatar
  Norbi mondta:

  Tehát mundjuk az enyémet egy hétig kéne csinálni…huhh.
  Köszi a választ!

 • avatar
  cifrakdaniel mondta:

  figyu crash azt szereném kérdezni hogy a sinekből milyet és mennyit használtál fel?

Szólj hozzá!

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned.