Főoldal » Szimulátorok, Virtuális Vasút

TS2009 háromezerért

IST 2008 december 12 1 megjegyzés

Nem vicc, nem ámítás, a Trainz Simulator 2009 letöltős verziója most valóban 3000 azaz háromezer forintért szerezhető be. Hűséges olvasóink jól tudják, hogy néhány hónappal ezelőtt megjelent a Debrecen-Nyíregyháza Trainz-hez a H0TTrainz csapat jóvoltából. A pálya fizetős volt, szintén háromezer forintot kellett leszurkolni érte, amit bőven megért szerintem. A csapat tagjai arra az elhatározásra jutottak, hogy a befolyt összegből körülbelül 40 darab TS2009 beszerzését tudják megtámogatni úgy, hogy a kedves vásárló fizet nekik háromezer forintot, ők pedig a többi részt a kiadó, Auran felé. Ez így nagyjából félárat jelent, ami véleményem szerint elképesztő. Én leborulok a csapat előtt az ötletért és bátran javaslom az ajánlat kihasználását nektek, mondhatni amíg a készlet tart. Az indok amúgy egyértelmű: hátha még többen megkedvelik itthon a Trainz-t ennek hatására, illetve több eredeti példány lesz hazánkban. További részletekhez kattintsatok ide, a honlapon olvashatók a fontosabb tudnivalók az akcióval kapcsolatban.

1 vote, average: 5.00 out of 51 vote, average: 5.00 out of 51 vote, average: 5.00 out of 51 vote, average: 5.00 out of 51 vote, average: 5.00 out of 5 (1 votes, average: 5.00 out of 5)
You need to be a registered member to rate this post.
Loading ... Loading ...


1 megjegyzés »

  • avatar
    juhaszjani mondta:

    Na most mindahányan dobozos verziót vettünk szívtunk, ugyan is a sztrájkok miatt a légi postás szállítmányok heteket késnek.

Szólj hozzá!

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned.