Főoldal » Stratégiák, Virtuális Vasút

Loco Mogul

IST 2009 január 17 1 megjegyzés

locomogulRégen találkoztam már valamilyen vasúti stratégiai programmal, így különösen megörültem, amikor rábukkantam a Loco Mogul honlapjára. Az ApeZone által készített játék a Railroad Tycoon program nyomdokain halad, jelentősen egyszerűsített játékmenettel, ugyanakkor kellemes kihívást nyújtva. Kattintás után még egy kép, valamint némi plusz infó vár titeket.

Adott a képernyőn látható terep, amit előbb fel kell fedeznünk egérkattintással, majd sínt ráépítve a térképen található városokat kell összekötnünk. Eztán indulhat a vonatunk, amelyből egy van, viszont idővel több kocsit is rá tudunk csatolni a kezdetben megengedett egy helyett. A vonattal a városok között kell bóklásznunk, az adott kocsit a megfelelő betűvel jelzett városhoz elfurikázva. A megtehető távolságnak viszont korlátja van, amely elfogyásával vége a szintnek, megkapjuk a pontszámot és a lehetőséget a továbblépésre amennyiben jól dolgoztunk. Kissé bonyolultan hangzik, de nagyon egyszerű progi, ugyanakkor a sokadig térképen már jelentősebb kihívásokat is hoz. Az éremnek azonban van hátoldala is, fizetős a játék, 20 dollárba kerül, azaz nagyjából 4200 forintba. A térképek száma limitált, viszont van olyan mód is, hogy ameddig csak lehet, egy térképen játszunk. Mondjuk ennek így fél óra játszadozás után nem látom értelmét, de biztosan van. A proginak van demó verziója is amit egy óráig lehet nyüstölni, utána már fizetni kell. Szerintem az egy óra bőven elég, bár akinek csak néha-néha van 10 perce egy gyors játékra, annak ajánlom figyelmébe a teljes verziót.

locomogul2

2 votes, average: 5.00 out of 52 votes, average: 5.00 out of 52 votes, average: 5.00 out of 52 votes, average: 5.00 out of 52 votes, average: 5.00 out of 5 (2 votes, average: 5.00 out of 5)
You need to be a registered member to rate this post.
Loading ... Loading ...


1 megjegyzés »

  • avatar
    B.Zsolt mondta:

    Miért nem tud megszületni a Transport Tycoon újabb változata? Mindig csak mindenféle egyszerűsített progik jönnek ki… :(

    Talán még 10 év…

Szólj hozzá!

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned.