Főoldal » Szimulátorok, Virtuális Vasút

Cargowaggon virtuálisan

IST 2009 február 9 3 megjegyzés

cargowaggon_bluecircleMiután korábban beszámoltam a modellvasúti Cargowaggon kocsijaimról, most a JustTrains megjelentette azokat számítógépes verzióban is. Korábbra ígérték az elkészültét Rail Simulatorhoz, de csúsztak vele, nagyjából mint az utóbbi időben mindenki a piacon a szoftverekkel. A kocsi az egész kontinensen ismert négytengelyes, eltolható oldalfalú teherszállító vagon, amelyek mindenfelé futnak Európában, így ez a kiegészítő ezért is lehet érdekes mindenki számára. Angol pályákon egy Class 66-ossal lehet a legkönnyebben elképzelni, mint ahogy a kép is mutatja, de rendező pályaudvaron is bátran csatolhatjuk egy Class 08-as mögé. Összesen nyolcfajta festést tartalmaz a 16 megás csomag, amelyhez néhány küldetést is mellékeltek. A letöltésért sajnos fizetni kell, nem egészen 8 eurót, azaz durván 2400 forintot. Bár az angolok viszik mint a cukrot ahogy olvasgatom némelyik fórumot, részemről felejtős, bízom benne, hogy előbb-utóbb bekerül egy Official Expansion Pack-be.

1 vote, average: 5.00 out of 51 vote, average: 5.00 out of 51 vote, average: 5.00 out of 51 vote, average: 5.00 out of 51 vote, average: 5.00 out of 5 (1 votes, average: 5.00 out of 5)
You need to be a registered member to rate this post.
Loading ... Loading ...


3 megjegyzés »

 • avatar
  Ibigoo mondta:

  Én meg abban bízom, hogy kishazánk tehetséges modellezői is elkészítik – vélhetően szebben, jobban és ingyen. Habár ha fizetni kéne, akkor is inkább a magyarokat pénzelném :)

 • avatar
  IST ( a szerző ) mondta:

  Jó lenne, meg nyilván tőlük én is megvenném, de akkor már inkább olyanon dolgozzanak, ami máshol nincs. :-)

 • avatar
  Ibigoo mondta:

  A korábbi bejegyzéseket elnézve azon vannak ;)

Szólj hozzá!

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned.