Főoldal » Építés, Modellvasút, Tippek-Trükkök

Pályakotró a Szergejen

IST 2009 március 1 2 megjegyzés

palyakotrovalKorábban volt szó a magyar színekre festett N-es Minitrix Szergejekről, amelyek egyéb átalakítást nem kaptak. A budapesti vasútmodelles börzén laacush néhány héttel ezelőtt megmutatta milyen pályakotrót talált a géphez, amire többen is lecsaptunk. Én a legegyszerűbb megoldást választottam, odaadtam neki az M62-esemet, hogy gyártsa le és szerelje fel rá a kiegészítőt.

A modellt most kaptam vissza a kezeim közé. Egyértelműen sokkal látványosabb, valósághűbb képet mutat a Szergej, érdemes volt megcsináltatni ezt a kis átalakítást. Mint anno még laacush is írta a remot Szergejt bemutató cikkében, kétfajta kotró létezik, amiből én a kapcsolóval ellátottat óhajtottam. Az indok meglehetősen egyértelmű: nem szerettem volna lemondani a tolatási mozgásokról, kocsirendezésekről a kapcsoló hiánya miatt. A pályakotróhoz szükséges lemezt laacush vágta ki, hajlította és festette le a megfelelő RAL színekre. Készítettem egy fotót a jármű aljáról is, ezen látható mennyire vékony lapról van szó.

alulrol

3 votes, average: 4.33 out of 53 votes, average: 4.33 out of 53 votes, average: 4.33 out of 53 votes, average: 4.33 out of 53 votes, average: 4.33 out of 5 (3 votes, average: 4.33 out of 5)
You need to be a registered member to rate this post.
Loading ... Loading ...


2 megjegyzés »

 • avatar
  nobodyattis mondta:

  Üdv engem is érdekelne ez a fajta kotro mert nekem is van egy ilyen szergejem és nincs rajta ha tudnál segiteni megköszönném
  T nobody

 • avatar
  laacush mondta:

  Szia nobodyattis! Küldj egy mailt és megtudod hogyan juthatsz hozzá.
  laacush kukac freemail pont hu

Szólj hozzá!

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned.