Főoldal » Hardver, Szimulátorok, Virtuális Vasút

A Zusi és a joystick

IST 2009 április 30 Nincs megjegyzés

A Zusi szimulátort használók talán már megszokták, hogy billentyűzetről vezessék a járműveiket, illetve a szerencsésebbek RailDriver segítségével irányították a vonatokat. A tegnap a hivatalos honlapra felkerült Zusi programfrissítés azonban már tartalmazza a joystick támogatást is, így az USB-s hardverek mostantól bátran alkalmazhatók. A technika amúgy korábban is elérhető volt külön programként Hanspeter Thöni jóvoltából, gyakorlatilag most ez került bele a hivatalos verzióba. Mielőtt megkérdeznétek: Zusi3-ról továbbra sincs újabb infó.
Szintén Zusihoz kapcsolódó hír, hogy Szelesi Tomi barátom segítőket keres, olyanokat, akik szívesen építkeznének a programban pályát, objektumot, vagy járművet. A textúrázott modellekből ugyanis komoly hiány van, a Tomi által megkeresett más szoftverekhez modellezők pedig eddig még nem reagáltak sajnos a levelére. Érdeklődők a zusi kukac zusi pont hu címre írjanak!

zusi_bg_header

1 vote, average: 5.00 out of 51 vote, average: 5.00 out of 51 vote, average: 5.00 out of 51 vote, average: 5.00 out of 51 vote, average: 5.00 out of 5 (1 votes, average: 5.00 out of 5)
You need to be a registered member to rate this post.
Loading ... Loading ...

Szólj hozzá!

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned.