Főoldal » Címlap, Gépház

Eseménynaptár

crash 2009 április 29 5 megjegyzés

vonatmagazin_kalendarA szemfülesebbek már észrevehették, hogy a menüsorban megjelent egy új bejegyzés: az eseménynaptár. Olyan célból került létrehozásra, hogy egy helyen összeszedjük a vasútbarátokat érdeklő programokat – legyen az kisvasúti nap, dunakanyari nosztalgiavonat, modellkiállítás vagy szimulátor-megjelenés. Az ötlet onnan jött, hogy ismételten elmulasztottam egy általam fontosnak tartott programot – egyszerűen elfeledkeztem róla. Legyen egy hely, ahol minden, bennünket érdeklő esemény össze van gyűjtve.A naptár a Google calendar-ban lett létrehozva, láthatósága publikus. Akinek van Google naptára, az behúzhatja a sajátjai közé, de a lenti XML, HTML és ICAL gombokkal különféle formátumokban elérhető, és behúzható Outlook vagy akár Lotus Notes alá is.

A szerkesztést egyenlőre IST és jómagam végezzük. A kapcsolódó fórumban és az info@vonatmagazin.hu címen várjuk azokat az eseményeket, amelyeket szerepeltetni szeretnétek a naptárban – lehet akár modellkiállítás, de ha valaki értesül arról, hogy különleges menet lesz valahol, tüntessük fel azt is – tudjunk róla minél többen.

2 votes, average: 5.00 out of 52 votes, average: 5.00 out of 52 votes, average: 5.00 out of 52 votes, average: 5.00 out of 52 votes, average: 5.00 out of 5 (2 votes, average: 5.00 out of 5)
You need to be a registered member to rate this post.
Loading ... Loading ...


5 megjegyzés »

 • avatar
  blzs mondta:

  A szécsényi vonatos nap nem szombaton hanem május elsején pénteken lesz!

 • avatar
  B.Zsolt mondta:

  Tavaly én is elkezdtem egy hasonlót, talán kiegészíthetnénk egymást! :)

  Az enyém itt van: http://hu.wikipedia.org/wiki/2009_a_vas%C3%BAti_k%C3%B6zleked%C3%A9sben

 • avatar
  crash ( a szerző ) mondta:

  Ha van kedved, szívesen vesszük a segítséget :)

 • avatar
  Regio mondta:

  A HOTTrainz KTT-je kimaradt… Szintén Kismaroson,a Pest megyei Gyermek és Ifjúsági Alapítvány épületében – Morgó megállóhely mellett – látogatható,Május 1-3 között.

 • avatar
  vasutfan mondta:

  2009. június 13. -án az Árpád helyett Bbmot megy ki Pozsonyba!

Szólj hozzá!

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned.