Főoldal » Érdekesség, Szimulátorok, Vasút, Villamosok, BKV, Virtuális Vasút

Oktató ATS

IST 2009 április 20 2 megjegyzés

laboratorium_atsSokan lebecsülik egy szimulátor hasznát, mondván teljesen más mint a valóságban, sohasem helyettesítheti az igazi eszközt. Ennek ellenére szinte minden országban használnak különböző programokat a járművezetők képzésére. Most a lengyelek döntöttek úgy, hogy egy NGT6 jármű kabinjához az ATS szoftveren alapuló szimulátort építenek, mindezt kvázi ingyen, a fejlesztők szabadidejét rááldozva. Erről egy film is készült, amelyet április 21.-én mutatnak be a TVP1 (azaz a lengyel köztévé egyes) csatornáján a Laboratorium XXI wieku című műsorban. Nálam sajnos ez nem fogható, de ha valamelyőtök látja, akkor egy néhány mondatos beszámolót szívesen olvasnék róla. Érdekességképpen elmondanám, hogy az ATS egy ingyen letölthető villamosszimulátor, meglepően sok funkcióval és ennek megfelelően realista működéssel, szóval egy próbát mindenkinek megérhet a tesztelése.

0 votes, average: 0.00 out of 50 votes, average: 0.00 out of 50 votes, average: 0.00 out of 50 votes, average: 0.00 out of 50 votes, average: 0.00 out of 5 (0 votes, average: 0.00 out of 5)
You need to be a registered member to rate this post.
Loading ... Loading ...


2 megjegyzés »

  • avatar
    ricsze mondta:

    És ki is fogják adni a szoftvert?

  • avatar
    IST ( a szerző ) mondta:

    A progit több éve fejlesztik, a linkre kattintva találsz játszható verziót. Gondolom némileg feltupírozták és módosították, hogy jó legyen a kabinhoz is, de az alapja ugyanaz a szoftver amivel már jó régóta jászthatunk.

Szólj hozzá!

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned.