Főoldal » Szimulátorok, Virtuális Vasút

Új RS kiegészítő – magyar tartalommal

IST 2009 április 1 6 megjegyzés

23A honlap virtuális vasúti híreinek frissítése nem csak abból áll, hogy az internetet böngészem új hírek után kutatva, hanem abból is, hogy a kiadókkal folyamatosan kapcsolatot tartok e-mail-ek útján. Ennek megvan az az előnye, hogy az ember előbb értesülhet néhány dologról, mint például most arról, hogy készülőben van a Rail Simulator Official Expansion Pack 3. Ez már önmagában is örömre ad okot számomra, hiszen mind az első, mind a második rész jól sikerült. Azonban a nagy durranás mégiscsak az, hogy egy magyar vonal lesz benne bemutatva, hazai járművekkel. Mint megtudtam, az RSDL csapatának egy tagja Magyarországon töltött egy hetet, kipihente az elmúlt hetek fáradalmait, és eközben nem tagadhatta meg önmagát: vonatozott is. És itt jövünk mi a képbe! Annyira megtetszett neki a Veszprém-Győr vonalunk, hogy teljesen beleszerelmesedett a hangulatába. A pályáról készített rakat fotó a többi fejlesztőnek is meghozta a kedvét, így az RSOEP3 ötlete megszületett. További részleteket egyelőre még nem árult el, de állítása szerint néhány héten belül már képernyőmentéseket is tud küldeni a játékból. Az infóért cserébe bemutattam az elkészült magyar teherkocsi modelljét, valamint a készítés alatt állókból is küldtem egy-két képet, így könnyen elképzelhető, hogy ezeket viszontlátjuk majd hivatalos kiadásként. Nyilván ezt még a magyar szerzőkkel le kell egyeztetniük, de nem hinném, hogy ennek bármifajta akadálya lenne. Nem semmi, igaz?
A mellékelt kép nyilvánvalóan még nem a programból készült, Takács Bence fotója, csak hogy tudjuk mire is számíthatunk.

2 votes, average: 5.00 out of 52 votes, average: 5.00 out of 52 votes, average: 5.00 out of 52 votes, average: 5.00 out of 52 votes, average: 5.00 out of 5 (2 votes, average: 5.00 out of 5)
You need to be a registered member to rate this post.
Loading ... Loading ...


6 megjegyzés »

 • avatar
  Jadro mondta:

  Szuper! Lehet beszélni kellene a készítőkkel, mert 1-2 hónap és készen lesz a Pécs-Villány vonal is, ami hasonlóan szép. Ehhez kapcsolódóan lemondelleztem az MD szerelvényt is, mert RS-ben még nincs meg. Így érzem teljesnek a dolgot.

  Bár ez lehet hogy majd csak a következő kiegészítőbe kerülne bele. Így legalább egy kis pénz is állna a házhoz gondolom. :)

 • avatar
  JZ mondta:

  …. :D

  Ajánlom a jobb alsó sarokba vinni az egérmutatót, és pihentetni az óra fölött, és figyelni amit kiír :D

 • avatar
  Benbe mondta:

  Szerencsére a cikk fejlécében is szerepel ugyanaz az érdekes információ: IST | Szimulátorok, Virtuális Vasút | Szerkesztés | 2009. ápr. 1. | Trackback

 • avatar
  IST ( a szerző ) mondta:

  Naaa, ne lőjétek már le a poént.
  (Jadro! Elnézésedet kérem! A Pécs-Villány vonalat azért a magam részéről már nagyon várom ám!)

 • avatar
  lizard mondta:

  Egyébként elég hihető egy story… Minden elismerésem.

 • avatar
  IST ( a szerző ) mondta:

  2007-ben is volt már valami hasonló, múltidézőként akit érdekel, nézze meg mit írtam:
  http://www.vonatmagazin.hu/?p=657
  A kommentek is érdekesek, főleg pre-zli volt elemében. :-)

Szólj hozzá!

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned.