Főoldal » Élménybeszámoló, Érdekesség, video, Vonatfotózás

Go, NoHAB! – mozgóképek a Balaton partjáról

Benbe 2009 május 7 3 megjegyzés

Ritkán gondolom úgy, hogy egy hírt, anyagot saját magunk munkájának hozzátétele nélkül érdemes utánközölni, Tasnádi Tamás filmjét látva azonban ez a véleményem.

nohab

A Vonatmagazinra is író Tastam a kilencvenes években több alkalommal készített videófelvételeket a MÁV, azóta kivont, M61 sorozatú mozdonyairól Budapesttől Tapolcáig. Ezeket a felvételeket most a mozdony barátainak fórumán digitalizálták, és optamás jóvoltából a profi beállításokkal készült videó már meg is tekinthető az interneten. Hajtás után közvetlenül elérhetitek a film négy epizódját.

A Vonatmagazinon szívesen látunk minden vonatos videófelvételt. A szerverünkön bármilyen hosszú videót el lehet helyezni, és egyben lehet streamelni, így egy hosszabb (akár egész estés) film is egyben végignézhető lehet. Remélem, az ilyen és ehhez hasonló értékekből minél többet láthatunk még a jövőben!

1 vote, average: 5.00 out of 51 vote, average: 5.00 out of 51 vote, average: 5.00 out of 51 vote, average: 5.00 out of 51 vote, average: 5.00 out of 5 (1 votes, average: 5.00 out of 5)
You need to be a registered member to rate this post.
Loading ... Loading ...


3 megjegyzés »

 • avatar
  1116001 mondta:

  Tök jó videók! ;)

 • avatar
  Zsivany mondta:

  Ó, azok a régi szép idők. :grin:
  Egy Nohab mögött élmény volt a vonatozás.

 • avatar
  Csaba89 mondta:

  A 3. videó 2. percénél végre megjelenik a MOZDONY is. A nohabokat leszámítva jó kis film, nekem tetszett. Köszi hogy felraktátok.

Szólj hozzá!

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned.