Főoldal » Bemutatók, DVD-Magazin, Énblog, Szimulátorok, Virtuális Vasút

openBVE a GS-ben

IST 2009 május 21 1 megjegyzés

gamestarKis apróság, de nekem sokat jelent: a ma újságárusokhoz és boltokba kerülő GameStar magazin tartalmaz egy cikket, amely az openBVE-ről szól. Az írás egy oldalon mutatja be a programot, de kis kitérőt is tesz afelé, hogy miért is jó ilyen játékkal eltölteni az időnket. Mindennek egyrészt azért örülök, mert Magyarország legnagyobb játéklapja szentelt némi helyet a témának és foglalkozik egy kicsit egyik kedvenc játékunkkal, másrészt pedig azért, mert az írás tőlem származik,  az én nevem és képem szerepel a magazin hasábjain, ezzel pedig teljesült egy régi álmom.  Nyilván a hely nagysága miatt ódákat nem lehetett zengeni a programról, de figyelemfelhívásnak igencsak kiváló.
Nem mellékesen: a magazin e száma dobozos teljes játékot is tartalmaz a szokott árért, ráadásul kettő közül lehet választani (Gears of War illetve Unreal Tournament III), bár engem egyik játék sem mozgat meg igazán, de tudom, hogy többen szeretik az ilyen stílust is. A dobozost pedig értsétek úgy, hogy ténylegesen úgy pakolták bele a progit, mint ahogy azt egy bolt polcáról leemelnéd, tehát nem csak egy sima papírzsacsiban.

1 vote, average: 5.00 out of 51 vote, average: 5.00 out of 51 vote, average: 5.00 out of 51 vote, average: 5.00 out of 51 vote, average: 5.00 out of 5 (1 votes, average: 5.00 out of 5)
You need to be a registered member to rate this post.
Loading ... Loading ...


1 megjegyzés »

  • avatar
    Ibigoo mondta:

    Miért van az az érzésem, hogy ebben a te kezed is benne van? :)

Szólj hozzá!

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned.