Főoldal » Kiállítás, Modellvasút

4. Európai N-es Kiállítás

IST 2009 augusztus 18 2 megjegyzés

4nscbigVan már programotok idén november 12. és 15. között? Ekkor rendezi meg ugyanis a címben található rendezvényt az N Club International, méghozzá Stuttgartban. Az esemény a Modellbau Süd részeként lesz megtartva, viszont a bemutatott terepasztalok kizárólag N-es méretűek lesznek. Az európai jelzőt azért használják, mert jönnek modellezők a moduljaikkal Spanyolországból, Finnországból, Olaszországból, Svájcból és nyilván Németország több tájáról, így a változatos látkép biztosított lesz. Az előzetes tervek alapján vitrint állít ki a nagyobb cégek közül a Lemke és a Brawa, míg a Fleischmann bemutatóasztalt visz, információs anyagokat a vitrinek mellett, de ott lesz saját standdal az Arnold is. A Noch támogatásával pedig gyorsasági modellversenyt rendeznek amire bátran lehet nevezni, így neki lehet állni az otthoni modellek tuningolásának. Nyilván a győztes nem csak vállveregetésben részesül majd, hanem a Nochtól némi ajándékban is.
Mindezt az N Gauge Journal 4/09-es számában olvastam, amely ma landolt a postaládámban, így gondoltam megosztom veletek is az infókat, mert nagy durranásnak néz ki az esemény. Jópár résztvevő, nagy terület és csak N-es modellek. Lehet, hogy ki kellene menni?

0 votes, average: 0.00 out of 50 votes, average: 0.00 out of 50 votes, average: 0.00 out of 50 votes, average: 0.00 out of 50 votes, average: 0.00 out of 5 (0 votes, average: 0.00 out of 5)
You need to be a registered member to rate this post.
Loading ... Loading ...


2 megjegyzés »

 • avatar
  pre-zli mondta:

  Hozzám is befutott az NGJ, s épp azt néztem ma reggel, hogy én “mindössze” félezer kilométerre lakom Stuttgarttól. Ha szombat reggel 5-kor elindulok, 10-re ott vagyok, és elég vasárnap este visszaindulni :smile:

 • avatar
  Zsivany mondta:

  Mázlista! :smile:

  Innen meg vagy 12 óra az út…

  Én valószínű ki fogok menni most, mert jövőre már nem biztos, hogy lesz közvetlen Danubius EN, és vele együtt kedvezményes jegy se lesz. Állítólag nem sok rajta az utas.

Szólj hozzá!

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned.