Főoldal » Modellvasút, Modellvasúti hir

Aristocraft Class 66 újra

IST 2009 szeptember 8 2 megjegyzés

Aristocraft_Class66Az első széria a Class 66-os gépekből G méretnagyságban gyakorlatilag elfogyott a briteknél, legalábbis a legtöbb boltból elfogyott a termék. Két hónappal ezelőtt nygma ezen a honlapon számolt be az egyik utolsó példány megvásárlásáról és teszteléséről, most viszont örömmel fedeztem fel a Bachmann oldalán (amely csoporthoz a modellt gyártó Aristocraft is tartozik), hogy a következő 60 nap beérkezési listáján feltűntek az újabb Class 66-osok, ráadásul több festésben is. A kerti vasutak szerelmesei így válogathatnak a Freightliner, a GBRF, a DRS vagy a DB Schenker (nem a régi, hanem az új, német stílusú) színek között. Az ajánlott viszonteladói ár 456 font, azonban például a Hattonsnál 309-329 font között kaphatók, kivéve a DBS-t, ami 369. Ez 97-115 ezer forint közötti árat jelent, ami szerintem korrektnek mondható egy 70 centis járműért. Ideje nekiállnom gyűjtögetni azt hiszem: van aki dísztárgyakat vásárol “porfogónak”, nekem egy ilyen Class 66-os kellene.
(Kép: Bachmann)

0 votes, average: 0.00 out of 50 votes, average: 0.00 out of 50 votes, average: 0.00 out of 50 votes, average: 0.00 out of 50 votes, average: 0.00 out of 5 (0 votes, average: 0.00 out of 5)
You need to be a registered member to rate this post.
Loading ... Loading ...


2 megjegyzés »

  • avatar
    Nygma mondta:

    Hétvégén egy kiállításon láttam a DRS és a DB festési variánts. Beszéltem a Bachmann-os fickóval aki mondta hogy a tooling a régi egyszerűen csak új batch-ről és festésről van szó. De úgy tűnik hamarabb kijött mint eredetileg tervezték.

  • avatar
    IST ( a szerző ) mondta:

    Én sem számítottam átalakításra, csak az volt számomra a furcsa, hogy hónapok óta minimális belőlük a készlet minden boltban, a Freightliner festést szerintem vagy egy éve nem láttam sehol. Szóval éppen ideje volt egy újabb adaggal ellátni a briteket.

Szólj hozzá!

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned.