Főoldal » Érdekesség, Vasúti hír, Vonatfotózás

Különvonat-előkészítés vasárnap

Benbe 2009 szeptember 7 1 megjegyzés

84

Ha még nincs programod vasárnapra és szeretnél segíteni az október 10.-i vonatfotós különvonat fotóhelyeinek fölkutatásában, kiválasztásában és előkészítésében, akkor ezen a héten vasárnap sok szeretettel várunk egy kis munkára a Kisterenye – Kál-Kápolna vonal mellé!

A helyszínre Budapestről, korán induló személygépjárművekkel utazunk, vissza pedig későn érkezünk. Ha vannak szerszámaid, hozd őket magaddal, de anélkül is segítségünkre lehetsz, hiszen könnyen fáradunk a munkák pedig sokrétűek.

A részletek ügyében keresd Barta Endrét a trains.hu nevű, @gmail.com-ra végződő e-mail címen!

1 vote, average: 5.00 out of 51 vote, average: 5.00 out of 51 vote, average: 5.00 out of 51 vote, average: 5.00 out of 51 vote, average: 5.00 out of 5 (1 votes, average: 5.00 out of 5)
You need to be a registered member to rate this post.
Loading ... Loading ...


1 megjegyzés »

  • avatar
    trainmodeller mondta:

    Recsken feltétlenül nézzetek be Béla bácsihoz. Az állomás melletti PFT épületben lakik, meg lehet ismerni, hajtányszín van az udvaron (feléjük a hajtányt csotrinak hívják, rá van írva az ajtóra, hogy csotri hotel :) )
    A bácsi nagyon jó fej, többször volt velünk kint a vonalon.
    Egyébként meg PVG-vel tudok hozzájárulni a munkátokhoz maximum. De itt nincs kapcsolatom a pályamesterhez sajnos, talán Béla bácsi tudna segíteni.

Szólj hozzá!

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned.