Főoldal » Forgalomirányítás, Virtuális Vasút

Spanyol vonatok erre-arra

IST 2009 szeptember 14 Nincs megjegyzés

bobadilla_granada_moredaBár mostanában SimSiggel játszogatok ha forgalmat irányítani támad kedvem, azért a többi ilyen programról sem feledkezek meg. A Train Director könyvtára ismét bővült, ezúttal két spanyol pályával, bár az egyiküket már régebb óta használhatjuk, most csak felújítást kapott. Mind a Bobadilla-Granada-Moreda (ez a régibb), mind a Chinchilla-Catagena és Murcia-Aguilas a modern időkbe vezet el minket, hiszen előbbi 2007-es, utóbbi 2008-as menetrendet vesz alapul. Elsőre azonban a pályák kinézete volt számomra meglepő, valahogy zsúfoltnak tűnik az amit a monitorra tesz elénk mind a két terület és őszintén szólva egy kicsit kaotikusnak is. Nem is sikerült egyikkel sem túlzottan megbarátkoznom a kipróbálás ideje alatt, bár ez lehet, hogy azért van, mert a spanyol vasút meglehetősen ismeretlen számomra. Ettől függetlenül azért bőven el lehet bennük merülni, szóval nem írnám le egyik pályát sem. Emlékezzünk meg a készítőről is, Antonio Roa Lópeznek köszönhetjük a területeket, amiken kívül más spanyol pályával Train Directorban biztosan nem fogunk játszani, hiszen nincs több.
A proginak egyébként megjelent a 3.6b verziója, ami nagy változást nem hoz mindössze annyit, hogy a pálya információinál HTML oldalakat is meg lehet jeleníteni automatikusan, így a pályaépítők még több (és jobban kinéző) információt tudnak adni a területről a játékosoknak.

0 votes, average: 0.00 out of 50 votes, average: 0.00 out of 50 votes, average: 0.00 out of 50 votes, average: 0.00 out of 50 votes, average: 0.00 out of 5 (0 votes, average: 0.00 out of 5)
You need to be a registered member to rate this post.
Loading ... Loading ...

Szólj hozzá!

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned.