Főoldal » Modellvasút, Modellvasúti hir

Arnold épületek

crash 2009 október 7 3 megjegyzés

HC-8000Az Arnold az N-es piac nagy visszatérője. Eddig nagy, egetrengető újdonságokat nem jelentett be – inkább a meglévő modelljeit frissítette, igazította a mai kor követelményeihez. Most azonban a Hornby német divíziója egy teljesen új dologgal rukkolt elő: limitált szériában műgyanta épületmodelleket dobnak piacra. Az ötlet nem új, H0-ás méretben már régóta vannak ilyenek a Hornby kínálatában,  és az angol illetve amerikai piacon is elterjedtek a készen kapható épületmodellek. Úgy látszik a németek most ezt a sikert irigyelték meg, és rukkoltak elő az új termékkel.

A képeken látható állomáson és váltóállító tornyon kívül még néhány, jellemzően vasút melletti épület lesz kapható: pl. trafóház, víztorony, szerszámosbódé.

Én a H0-ás méretű olasz témájú épületeket láttam már – ha azokhoz mérhető lesz az N-es modellek minősége, akkor igencsak szerencsésnek mondhatja magát, aki hozzájuthat egy-egy darabhoz.

HC-8001

0 votes, average: 0.00 out of 50 votes, average: 0.00 out of 50 votes, average: 0.00 out of 50 votes, average: 0.00 out of 50 votes, average: 0.00 out of 5 (0 votes, average: 0.00 out of 5)
You need to be a registered member to rate this post.
Loading ... Loading ...


3 megjegyzés »

 • avatar
  morhange mondta:

  Egész szépen néznek ki :)
  Panel házakat gyárt manapság akármelyik cég? Mindegy milyen méretben, de egy 10 emeletesnek örülnék.

 • avatar
  crash ( a szerző ) mondta:

  N-es méretben a Piko gyárt panelokat. A kitek moduláris felépítésűek, több doboz felhasználásával kihozhatsz egy tízemeletest is akár.

 • avatar
  morhange mondta:

  Értem, köszi, majd utánanézek.

Szólj hozzá!

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned.