Főoldal » DCC, DVD-Magazin, Lapszemle, Könyvbemutató, Modellvasút, Szimulátorok, Virtuális Vasút

ATS a MIBA-ban

IST 2009 október 18 Nincs megjegyzés

13012009mRemekül kezdődik a cím, de azért kíváncsi lennék, hogy kinek ugrik be elsőre az alapján, hogy miről is beszélek…
A lengyel fejlesztésű villamosszimulátor, az Advanced Tram Simulator – ismertebb nevén ATS – honlapján láttam büszkén a hírt, miszerint a program felkerült a MIBA német vasútmodellező magazin különszámára, ami a digitális modellvasúttal foglalkozik. A 10. MIBA Extra ennek megfelelően DVD lemezzel jelent meg 12 eurós áron, olyan tartalommal a korongon, mint különböző tervező, irányító és adatbázis programok, képernyővédők demói, shareware verziói, valamint 18 percnyi film vasútmodellezésről. A 116 oldalas magazinban olvashatunk a TrainController irányító programról, az ESTW forgalomirányítóról csakúgy, mint mozdonydekóderek tesztjeiről, beszerelésükről, PC-vel irányított terepasztalokról. Mivel a MIBA itthon is kapható szokott lenni néhány újságárusnál, a téma iránt érdeklődő, németül beszélő vasútmodellezőknek szerintem hasznos lehet az átlapozása.
Aki pedig az ATS-sel szeretne játszani, az akár ki is próbálhatja a lemezről, de persze a fentebb linkelt honlapon is elérhető a program.

0 votes, average: 0.00 out of 50 votes, average: 0.00 out of 50 votes, average: 0.00 out of 50 votes, average: 0.00 out of 50 votes, average: 0.00 out of 5 (0 votes, average: 0.00 out of 5)
You need to be a registered member to rate this post.
Loading ... Loading ...

Szólj hozzá!

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned.