Főoldal » Lapszemle, Könyvbemutató, Modellvasút

Modellvasutak digitalizálása könyv

crash 2009 október 22 1 megjegyzés

modellvasutakdigitalizalasa_boritoA Cser kiadó az utóbbi években jó pár modellvasutas könyvet jelentetett meg, és most megjelent a legújabb, amely a digitális vasútmodellezéshez ad az érdeklődőknek indulási alapot. Szerintem hiánypótló kiadvány, mert az alapoktól indulva vezeti végig az embert a digitális vasútmodellezés középhaladó szintjéig. Egy könyvben megtalálható került minden olyan kérdésre a válasz, amit az ember, amikor bekapcsolódik a vasútmodellező hobbi ezen részébe, megfogalmaz magában.

A digitális vasútmodellezés elvi alapjainak ismertetése, és az abban rejlő lehetőségek bemutatása után a könyv ismerteti a leggyakoribb rendszereket, és a témák nagy részénél nem csak az előnyökre, hanem a buktatókra is felhívja a figyelmet. Én azoknak ajánlom a könyvet, akik kacérkodnak a digitális vasútmodellezéssel, vagy már az első kezdőkészlet vásárlásán túl vannak, és a továbblépési, továbbfejlődési lehetőséget keresik, de nem igazán tudnak a bő vagy éppen szegényes kínálatban eligazodni. Nem titok, hogy a könyv a német kiadás magyar fordítása, azonban a frissített, második kiadás alapján készült a magyar verzió, amely a digitális modellvasút-vezérlési piacon jelenleg fellelhető termékeket, a bolttokban most elérhető eszközöket mutatja be.
A kiadó kíváncsi arra, hogy a modellezők, vasútbarátok milyen könyvet látnának legközelebb szívesen a polcukon. Van oldalt egy szavazás, a szavazók között három Modellvasutak digitalizálása könyv kerül kisorsolásra.

6 votes, average: 5.00 out of 56 votes, average: 5.00 out of 56 votes, average: 5.00 out of 56 votes, average: 5.00 out of 56 votes, average: 5.00 out of 5 (6 votes, average: 5.00 out of 5)
You need to be a registered member to rate this post.
Loading ... Loading ...


1 megjegyzés »

  • avatar
    Ikarus 242 mondta:

    Én is mostanában kezdtem el a digitális rendszerrel ismerkedni, kiindulás a mostanság alap Multimaus, lehet be kéne majd szerezni ezt a könyvet.

Szólj hozzá!

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned.