Főoldal » Szimulátorok, Virtuális Vasút

Vajon lesz új Train Sim?

IST 2009 október 26 2 megjegyzés

cgf_logoÉrdekes sajtóközleményt csíptem el az interneten, mely szerint a néhány hónapja gyakorlatilag kirúgott Microsoft Aces Studio korábbi vezetői megalapították a Cascade Game Foundry nevű vállalkozást. A céljuk nem titkoltan az, hogy szimulátorokat építsenek mivel ebben van tapasztalatuk, ehhez értenek (lásd még Microsoft Flight Simulator, Train Simulator, ezek fejlesztését végezték, így az MSTS második részén is ők dolgoztak amíg le nem fújták a projektet). Mondjuk emellett még meggyőző az is, hogy az új fejlesztőcsapat tagjai között vannak akik a Halo különböző részein dolgoztak, de a Project Gotham Racing két részét is nekik köszönhetjük. Szóval a háttér bőven megvan. Elgondolkoztató azonban az, hogy a szimulátorokat az eddig megszokottaktól eltérően kívánják megvalósítani, ráadásul nem is biztos, hogy a jól megszokott, mondhatni tradicionális repülős, vonatos területen képzelik el a jövőt. A lehetőségek végtelenek mint mondják, így el tudnak képzelni búvárszimulátort Hawaii-on, az Andokon való átkelés szimulációját, csakúgy mint a kínai Nagy Falon való túrázás modellezését. Hát, érdekesen hangzik, de én mégis abban reménykedem, hogy ezek az új cuccok mellett a cég a jövőjét a régi jól ismert címeivel (Flight Sim, Train Sim) kívánja megalapozni és az ezekből befolyó tengersok pénzből kísérletez majd új irányban. Mindenesetre az első munkájukon már dolgoznak ezerrel, erről pedig egy demót is ígérnek, úgyhogy kíváncsian várom a folytatást.

1 vote, average: 5.00 out of 51 vote, average: 5.00 out of 51 vote, average: 5.00 out of 51 vote, average: 5.00 out of 51 vote, average: 5.00 out of 5 (1 votes, average: 5.00 out of 5)
You need to be a registered member to rate this post.
Loading ... Loading ...


2 megjegyzés »

 • avatar
  taurus-1047 mondta:

  Remélem lenyúlják a Microsofttól a félbehagyott TS2-t és befejezik! Utána jöhetne majd egy új Flight Simulator is. :lol:
  Az őrült ötleteik pedig még jól is elsülhetnek ha nem olyan minőségben csinálják meg mint a Contendo a programjait.
  Köszönjük Ist, mi pedig kíváncsian várjuk az új híreket a csapatról!

 • avatar
  morhange mondta:

  FS-el nem tudom mit lehet még kezdeni, így is elég brutál főleg ha telenyomjuk kiegészítőkkel amitől a valósággal is összetéveszthető :D Youtuben van néhány videó a TS2-ről , azokon jónak tűnik, mondjuk ennyi év elteltével volt idejük mit fejlődni :)

Szólj hozzá!

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned.