Főoldal » Kiállítás, Modellvasút, video

Welshpool

IST 2009 október 6 6 megjegyzés

Nem tudom ti hogy vagytok vele, de én szeretem nézegetni a különböző terepasztalokról készült videókat. Nygma nemrégiben egy kisvasúti napon járt, ahol rám is gondolva lefilmezett egy N-es asztalt, amelynek modern témája van, így általam is ismert gördülőállomány halad rajta. Van itt minden: Class 66-os dízelgéptől elkezdve az egyik személyes kedvenc Class 158-as motorvonaton át (ez van a videó legelején két háromkocsis egységként összekapcsolva) az HST nagysebességű járgányig. Az asztal nincs túlbonyolítva, a vonalvezetése egyszerű, viszont kellőképpen változatos forgalmat lehet rajta lebonyolítani, ami persze vonzza a látogatói tekinteteket.

Get the Flash Player to see the wordTube Media Player.

1 vote, average: 5.00 out of 51 vote, average: 5.00 out of 51 vote, average: 5.00 out of 51 vote, average: 5.00 out of 51 vote, average: 5.00 out of 5 (1 votes, average: 5.00 out of 5)
You need to be a registered member to rate this post.
Loading ... Loading ...


6 megjegyzés »

 • avatar
  Norbi mondta:

  Üdv!Szerintem fain kis asztal ez!:)

 • avatar
  IST ( a szerző ) mondta:

  Aha, jó kis bemutatóasztal, ahol a forgalom dominál és a hosszú vonatok.

 • avatar
  Nygma mondta:

  IST, képeket nem linkelsz be? Videó nem a szokásos minőségben készült, csak szűk közönségnek szántam.

 • avatar
  IST ( a szerző ) mondta:

  Áááá, elfelejtettem, annyira örültem, hogy sikerült tűrhetően átkonvertálnom a videót a honlap számára is megehető formátumba. Na majd este.

 • avatar
  pre-zli mondta:

  Szóval így nézne ki, ha nem dobozban állna a készlet, lenne idő, hely, pénz és tehetséG, hogy megépítsem?… Édes álom! Ez nagyon tetszik. Mondjuk én legjobban azt szeretem megnézni, hogy egy-egy asztalon hogy vezetik a vágányokat a rejtett részeken. Szeretem a képeket és a videókat, de a kedvenceim mindig a vágányzati ábrák. Erről véletlenül nincs valahol?

 • avatar
  Nygma mondta:

  Sajnos nincs, és nem is jegyeztem meg melyik klubnak volt ez az asztala. Hacsak nem látszik véletlenül az egyik képen.

Szólj hozzá!

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned.