Főoldal » Élménybeszámoló, Vonatfotózás

Csillagtúra Dombóvár bázissal

Benbe 2009 november 16 1 megjegyzés

M40 301 és 303 Kaposváron

Az őszi szünet elején Garamvölgyi Ádámmal három napot töltöttünk vonatfotózással Dombóvár környékén. Az első napon az 50-es vonal Csörgős személyvonatait fényképeztük, hiszen menetrendváltástól a Mecsek lábainál haladó vonalon orosz motorvonatok járnak majd. Ezen a napon egy különleges, kétmozdonyos tehervonatot is elkaptunk, M41 és M62 mozdonyokkal.

A második napon Kaposvárról buszoztunk föl a siófoki vonalon Felsőmocsoládig, hogy a keddi tolatós tehervonatot lefényképezzük. A vonali tartalék ezen a napon M40 301 volt, aki hamarosan szintén távozik a környékről, és erejét Záhonyban kamatoztathatja majd. November 17-én reggel már Debrecenben látták…

Az utolsó napon a vasutassztrájk miatt feltorlódott tehervonatokat fényképeztük Villány és Magyarbóly között, majd az ősszel is gyönyörű Vokányba mentünk, ahol még egy MDmot is elénk került. Az MDmot-ok kivonásáról talán már nem is kell írnom – minden arról szól, hogy menetrendváltástól a mellékvonalakról eltűnnek a magyar járművek.

Itt az album linkje, kedvcsinálónak pedig álljon itt néhány kép:

[nggallery id=36]

1 vote, average: 5.00 out of 51 vote, average: 5.00 out of 51 vote, average: 5.00 out of 51 vote, average: 5.00 out of 51 vote, average: 5.00 out of 5 (1 votes, average: 5.00 out of 5)
You need to be a registered member to rate this post.
Loading ... Loading ...


1 megjegyzés »

  • avatar
    bazsivonat mondta:

    Tetszenek a képek.

Szólj hozzá!

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned.