Főoldal » Vonatfotózás

Téli album Karácsonyra

Benbe 2009 december 25 2 megjegyzés

Szenteste eltelt, az ébredezőknek pedig egy kis ajándékkal készültem, hogy a vonatos könyvek és vasútmodellek után egy kis vonatfotózás is jusson a fa alá.

Boldog Karácsonyt!

0 votes, average: 0.00 out of 50 votes, average: 0.00 out of 50 votes, average: 0.00 out of 50 votes, average: 0.00 out of 50 votes, average: 0.00 out of 5 (0 votes, average: 0.00 out of 5)
You need to be a registered member to rate this post.
Loading ... Loading ...


2 megjegyzés »

 • avatar
  IST mondta:

  Köszi a fotókat. Némelyik képed az én ízlésemnek túl sötét, de jópár remek darabot is láttam. Az tetszik az albumaidban, hogy sokfajta nézőpontból mutatod be a vasutat, nem csak a szokásos 2/3-1/3 elöl-oldal nézetből áll a kínálat.
  Egy apróság ha megengeded: a honlapon az őszi háttérkép szép, csak nagyon nehezen teszi olvashatóvá a “Következő” feliratot (na meg a többit is) a képek fölött, egy rutintalan érdeklődő elveszhet az első fotónál, hogy akkor hova is kell kattintatni a további képekhez.
  Ja és mégvalami: a pályaszámra én még tippelni sem merek. :grin:

 • avatar
  Benbe ( a szerző ) mondta:

  Köszi. Ez tényleg egy rendhagyónak szánt album, bár a képek stílusa nem lehet ismeretlen, hiszen sok albumban szerepel egy-két hasonló. De általában nem ennyi.

  Közben a dizájnt lecseréltem a télire, az jobban olvasható, jövő őszre pedig majd módosítok a stíluslapon.

  A pályaszám valóban nem egyszerű feladvány! Én sem tudom a választ sajnos.

Szólj hozzá!

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned.