Főoldal » Énblog, Kiállítás, Modellvasút, video

Stuttgart 4th N scale convention – video

crash 2010 január 28 4 megjegyzés

stuttgart2009_thumbnail Ezzel tartoztam, és a múlt héten a MOVIban Jani szólt is érte: ugye lesz a dologból valami? Lett… az igazság az, hogy Stuttgart után nem sokkal az otthoni, asztali gépem beadta a kulcsot. Az új gépem három hete jött meg, mostanra laktam be az új gépszörnyet – már tegező viszonyban vagyok az iMac-kel. Így hát, este nekiálltam összerakni a stuttgarti snitteket…Nagy dolgot ne várjatok, még elég sután áll a kamera a kezemben (lehet a fotózásnál kellene maradni?), inkább dokumentum-jellegű a videó, mit művészi. Akinek tetszik, nézze, akinek nem, az hagyjon a kommentekkel :)

Get the Flash Player to see the wordTube Media Player.

1 vote, average: 5.00 out of 51 vote, average: 5.00 out of 51 vote, average: 5.00 out of 51 vote, average: 5.00 out of 51 vote, average: 5.00 out of 5 (1 votes, average: 5.00 out of 5)
You need to be a registered member to rate this post.
Loading ... Loading ...


4 megjegyzés »

 • avatar
  Norbi mondta:

  Nagyon jó videó!Örülök,hogy N-re gyurtál!
  (gondolom már fáj a szíved az emeletes SBB-re:)
  Üdv:Norbi

 • avatar
  crash ( a szerző ) mondta:

  Sok más dologra is fáj a szívem, nem csak az emeletes SBB szerelvényre… majd meglátjuk, megveszem-e. Kicsit racionalizálni kellene a gyűjteményt, csak nincs szívem eladni a dolgokat…

 • avatar
  Norbi mondta:

  Nekem ezzel nincs problémám,olyan szerelvényeket veszek,amelyek tetszenek,a pálya német téma,nem vitás,nincs nagyon alternatíva…az hogy majd valamikor Nozomi 500 is robog rajta,az egy dolog!!!:)))

 • avatar
  Adi86 mondta:

  Nagyon Szépek a Taurus-ok remélem jönnek majd a Mozart festésü TT Vonatok a Piko-hoz

Szólj hozzá!

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned.