Főoldal » Énblog, Vonatfotózás

Válogatás a 2009-ben készült fotóimból

Benbe 2010 január 6 4 megjegyzés

P9273549Újabb év telt el, végigpörgettem a “2009″ szöveget tartalmazó mappáim tartalmát, és összegyűjtöttem egy csomó fotót, amikről úgy gondoltam, hűen bemutatják, merre jártam, mit fotóztam tavaly. Ezek közül is a legjobb, több, mint száz képet töltöttem föl ide.

A képek nagyrésze még nem szerepelt sem a Vonatmagazinon és végképp késésben vagyok azzal, hogy a teljes, hozzájuk kapcsolódó történet a benbe.hu-ra fölkerüljön. De ami késik, az a vonat.

A tavalyi válogatáshoz képest azt kell mondjam, kevésbé sokszínű, de a külföldi fotóknak és a sok, számomra újonnan megismert magyar vonalnak köszönhetően egyáltalán nem unalmas ez a gyűjtemény. Fontos jelzés ugyanakkor nekem, hogy többet és szabadabban kell fényképezni mennem, mert ennél jobbat is tudok alkotni. Akkor pedig miért ne?

2 votes, average: 5.00 out of 52 votes, average: 5.00 out of 52 votes, average: 5.00 out of 52 votes, average: 5.00 out of 52 votes, average: 5.00 out of 5 (2 votes, average: 5.00 out of 5)
You need to be a registered member to rate this post.
Loading ... Loading ...


4 megjegyzés »

 • avatar
  kisczako mondta:

  Igazán szép termés! Hasonló szépeket, élményekben gazdag utakat, fotózásokat erre az évre is!

 • avatar
  IST mondta:

  Nem elég sokszínű és változatos? :shock:
  No ha mást nem is, de engem kíváncsivá tettél, hogyan tudnád ezt a 100 képet túlszárnyalni ebben az évben…

 • avatar
  JZ mondta:

  Kedves Benbe,

  A legtöbb képed tetszik nekem. :wink: Jó látni, hogy a kollekciód nem csak a “tájban megy a vonat” giccspozitív képeslapalapanyagokból áll (amikkel ki van tömve magyar részről az RP), hanem van sok egyedi is, pl. a hidas képek, az elmosódottak, illetve +pont az “emberes” képek. csinálhatnál ezekből naptárat is akár :smile:

 • avatar
  taurus-1047 mondta:

  Nekem is nagyon tetszenek a képeid, gyönyörű válogatás. Tényleg simán tudnál belőle csinálni egy naptárat. :wink:

Szólj hozzá!

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned.