Főoldal » Egyebek, Virtuális Vasút

Bahn 3.85 r3

IST 2010 február 7 1 megjegyzés

A gyönyörű cím annak köszönhető, hogy megjelent a Bahn újabb verziója. Alapvetően nem változott meg ez a közlekedést szimuláló játék, viszont olyan kiegészítések történtek meg benne, amely érdekelheti a felhasználókat. Így például az épületeken működő óra helyezhető el, amivel talán hangulatosabb a valóban menetrend szerinti közlekedés figyelése. A személykocsik ajtajai megálláskor kinyílnak, erre azért már sokan vártak elég régóta. Lehetőség van továbbá a grafikai elemek cseréjére a teljes pályán vagy a kijelölt területen. Mindemellett a szokásosnak megfelelően újabb járművek és zoom2/zoom4-es objektumok is kiadásra kerültek. Az infókért köszönet B.Zsoltnak, aki egy képpel is meglepett, ami az MDmot Bahn-os megfelelőjét tartalmazza. Ez ugyan még nem került be a hivatalos csomagba, de vélhetően erre is sor kerül majd. Lapozás után kép az első magyar nyitható ajtajú szerelvényről!

mdmot_bahn

spag

0 votes, average: 0.00 out of 50 votes, average: 0.00 out of 50 votes, average: 0.00 out of 50 votes, average: 0.00 out of 50 votes, average: 0.00 out of 5 (0 votes, average: 0.00 out of 5)
You need to be a registered member to rate this post.
Loading ... Loading ...


1 megjegyzés »

  • avatar
    B.Zsolt mondta:

    Sziasztok! Olyan képekre lenne szükségem, amely oldalnézetből ábrázol nyitott ajtajú IC, EC, Gyorsvonati és személykocsikat. Jó TS képernyőmentés vagy telefonos fotó is! Akinek van légyszives küldje már el!

Szólj hozzá!

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned.