Főoldal » Egyebek, Virtuális Vasút

Érkezik az EEP 7

IST 2010 február 22 1 megjegyzés

eepbox_web_grA magyar kiadásnak köszönhetően itthon is sokan megismerték az EEP, azaz Eisenbahn.exe Professional nevű német programot, amelyet hazánkban a Vasútmodell Szimulátor Program 5.0 néven lehet megvásárolni. A német verzió ennél azonban már jóval előrébb jár, a 6-os verziót a napokban fogja követni a 7-es is. Az új változat legnagyobb módosítása a grafikus motort érte, amelynek következtében jóval élethűbb kinézetet kapott a program, bár ez még az előzetes képeket elnézve a járműveken nem látszik. Az viszont tény, hogy nagyon szépek lettek a textúrázott tereptárgyak, amin különösen sokat emelnek az árnyékok és a tükröződések. A beleélést a realisztikus időjárási effektusok is segíteni fogják, legalábbis az ígéretek szerint biztosan. Cserébe viszont az ajánlott gépigény meglehetősen durvára sikeredett: Dual-Core processzor, 4 Gbyte memória, Pixel Shader 4.0-át tudó videókártya. Az EEP 7.0 már előrendelhető, 50 euró az ára (durván 14 ezer forint), további infók és képek pedig itt láthatók róla.

1 vote, average: 3.00 out of 51 vote, average: 3.00 out of 51 vote, average: 3.00 out of 51 vote, average: 3.00 out of 51 vote, average: 3.00 out of 5 (1 votes, average: 3.00 out of 5)
You need to be a registered member to rate this post.
Loading ... Loading ...


1 megjegyzés »

  • avatar
    Peti44 mondta:

    Ez az ajánlott gépigény? Jó, mert az én gépen pont ilyen. 2.2Ghz kétmagos Dual-Core, 4 Giga RAM, És asszem tudja a Pixel Shader 4.0-át is.

Szólj hozzá!

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned.