Főoldal » Szimulátorok, Virtuális Vasút

Ikebukuro Line 1.5

IST 2010 február 27 1 megjegyzés

nyitokepGondolom már jól ismeritek a www.reailrailway.com oldalt, hiszen annyiszor írtam már erről a lapról az interneten is játszható japán vasúti szimulátoraik miatt. Pár hete újabb frissítés történt az Ikebukuro vonalon, így az már az 1.5-ös verziószámnál tart. Lassabb kapcsolattal rendelkezők szerencséjére továbbra is letölthető ez a pálya, így én azt javasolnám, hogy inkább szedje le mindenki a 153 megás csomagot, telepítse, és játsszon úgy. Ez már csak azért sem rossz ötlet, mert így legalább a grafikát nem butítja le a program ahhoz, hogy élvezhető sebességgel próbálkozzunk vele. Nem utolsósorban így japánul vagy angolul is játszhatunk, utóbbi valószínűleg könnyebb móka. Az 1.5-ös változat egyébként annyi újdonságot hoz, hogy még tovább csiszoltak a megjelenítés folyamatosságán (ugyebár alapvetően egy film alapú szimulátorról van szó) és halljuk az utastájékoztató rendszert menet közben, utóbbi nagyon megdobja a hangulatot.

indulasra keszen

Készítettem néhány képernyőmentést játék közben, hogy lássátok miről is van szó. A beállításoknál kikapcsolhatjuk az idő, a sebesség és a távolság kijelzését, a járműkezelési segédletet és a fékezési segítséget. Előbbi három talán hasznos lehet, utóbbi kettőre nagyon nincs szükség, vagy legalábbis velük elveszik annak illúziója, hogy mi vezetünk. Biztos vagyok benne, hogy a képeken is látszik azért még nem HD minőségű cuccról van szó, láttunk már ennél sokkal szebbet például PS3-on a Railfan 3 programot, viszont ez legalább ingyenes. Sajnos a vezethető szakaszt nem hosszabbították meg, így továbbra is csak három állomástávolságnyi utat tehetünk meg Shiinamachi és Sakuradai között, ami alig 3,3 kilométert jelent valamivel több mint 5 perces menetidővel. Ennek ellenére szerintem próbáljátok ki, el lehet vele barmolkodni míg megtaláljuk azokat a pontokat ahol nem árt elkezdeni a fékezést.

opciok

szembevonat

higashi_nagasaki

06_zold

07_erkezes

08_sakuradai

0 votes, average: 0.00 out of 50 votes, average: 0.00 out of 50 votes, average: 0.00 out of 50 votes, average: 0.00 out of 50 votes, average: 0.00 out of 5 (0 votes, average: 0.00 out of 5)
You need to be a registered member to rate this post.
Loading ... Loading ...


1 megjegyzés »

  • avatar
    Briko mondta:

    “láttunk már ennél sokkal szebbet például PS3-on a Railfan 3 programot”

    No, arra meg én lennék vevő, ha valakinek lenne belőle egy eladó példány…

Szólj hozzá!

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned.