Főoldal » Egyebek, Virtuális Vasút

Train Front View

IST 2010 február 3 7 megjegyzés

trainfrontviewAz elmúlt évek során egyre több helyen kezdett elterjedni az a szokás, hogy a hozzászólók kis ikont, fényképet, grafikát állíthatnak be maguknak (ezt hívják avatárnak), így ha az kellően egyedi, akkor nemcsak a nevéről azonosíthatjuk be az illetőt, hanem ránézésre, már a kép alapján tudjuk, hogy ki szólt hozzá. Na nem ezt szeretném bevezetni itt is, hanem csak felhívnám a figyelmet egy honlapra, amely akár segíthet azoknak, akik folyamatosan azon töprengenek milyen képet válasszanak maguknak. A Train Front View oldalán ugyanis mozdonyokat, motorvonatokat, vagonokat láthatunk szemből, megfelelően kis méretben, ráadásul nem fotózva, hanem megrajzolva. Mindezeket országonként megrajzolva. Példának okáért a magyar szekciót lementettem, azt láthatjátok itt oldalt. Természetesen nagyon sok jármű ábrája van fent a honlapon, így bőven van miből választani, ráadásul ezeket még csak át sem kell méretezni, kicsinységük miatt nem hiszem, hogy bárhol gondot okozna a nagyságuk.

0 votes, average: 0.00 out of 50 votes, average: 0.00 out of 50 votes, average: 0.00 out of 50 votes, average: 0.00 out of 50 votes, average: 0.00 out of 5 (0 votes, average: 0.00 out of 5)
You need to be a registered member to rate this post.
Loading ... Loading ...


7 megjegyzés »

 • avatar
  JZ mondta:

  1 baki: jobb szélső oszlop, felülről a 3. az egy JŽ GOSA gyorsvonati vagon, a korai verzió :D

 • avatar
  IST ( a szerző ) mondta:

  Ugyan! Az egy új színterv amely jól illeszkedik a Szergejekhez. A komplett vonatot SergeyJÉG-nek (Jócskán Élénk Gépezet) fogják hívni és Kisszénás-Kondoros között közlekedik majd. :grin:

 • avatar
  B.Zsolt mondta:

  Ez tök jó! Kis módosítással jó a Bahnhoz is! :)

 • avatar
  JZ mondta:

  #2 :D

  #3 B.Zs. a bahn az csak oldalnézetes, nem? vagy nem értem mire gondolsz

 • avatar
  Snake mondta:

  Szerintem az a játszóteses kocsi is lehet akár. Egyszerűen csak rossz a homlokfal kialakítása.
  Nem csak oldalnézet van.

 • avatar
  Snake mondta:

  Mármint a JBSS Bahnban nem csak oldalnézet van.

 • avatar
  B.Zsolt mondta:

  Kis érdekesség: Megjelent a Bahn új változata. Érdemes megnézni, három új, grafikával kapcsolatos újdonság jelent meg + további magyar járművek!

Szólj hozzá!

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned.