Főoldal » Szimulátorok, Virtuális Vasút

World of Subways infó

IST 2010 február 17 3 megjegyzés

tmlSajnos semmi jóról nem számolhatok be. Nagyon úgy tűnik, hogy a fejlesztő TML-Studios-nak jobban bejött a City Bus Simulator a World of Subways sorozatnál, legalábbis most gőzerővel fejlesztik ehhez az első kiegészítőt, ami egyébként az Insel Usedom névre fog hallgatni. De ez itt merőben OFF jellegű téma, úgyhogy inkább a kötöttpályás vetülettel foglalkoznék. Szóval a kiegészítőn való munkálkodás miatt a WoS következő része ismét későbbre tolódott, ráadásul dátum és ígéret nélkül. Sőt, még egy programot betettek a Volume 3. azaz harmadik rész elé. Ez utóbbi egyébként Londonba kalauzol majd el bennünket, de egyelőre nem tudni hova, amiből azért lehet következtetések vonni a készültségi fokáról. A köztes program pedig továbbra is tartja magát, sajnálatos módon azonban továbbra is dátum nélkül. Így csak bizakodni tudok abban, hogy esetleg az ősszel már vezethetjük San Francisco híres kábelvasútját. A TML eddig nagyjából félévente adta ki a sorozat tagjait, talán ezt továbbra is tartani fogják.

1 vote, average: 5.00 out of 51 vote, average: 5.00 out of 51 vote, average: 5.00 out of 51 vote, average: 5.00 out of 51 vote, average: 5.00 out of 5 (1 votes, average: 5.00 out of 5)
You need to be a registered member to rate this post.
Loading ... Loading ...


3 megjegyzés »

 • avatar
  Ibigoo mondta:

  Pont a kritikán aluli buszosra gyúrnak? A Lajtán túl elmnent az emberek esze?

 • avatar
  IST ( a szerző ) mondta:

  Gondolom üzleti okok miatt gyúrnak a buszos verzióra, biztosan abból többet adtak el mint vonatosból.

 • avatar
  jsim mondta:

  Pedig nagyon bíztam abban, hogy már nem sok van hátra a metrós téma harmadik részének megjelenéséig, hiszen már a WoS 2 Manual hátlapján reklámozták a London Tube projekt coming soon-ját. Egy kicsit jobban inspirálhatná őket az első részért nem tudom mely kategóriában elnyert SGA 2009 első helyezés! :smile:

Szólj hozzá!

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned.