Főoldal » Modellvasút, Modellvasúti hir

Class 66-osok ismét a boltokban

IST 2010 március 20 8 megjegyzés

Aristocraft_Class66Tavaly nyáron nygma mutatta be az általa vásárolt Class 66-ost, méghozzá igencsak lenyűgöző nagyságban. A G építési nagyságú Aristocraft jószág a 70 centiméteres hosszával igen jól tud mutatni a kertekben, de szerintem szobadíszként is megállja a helyét. Még 2009-ben elfogyott azonban gyakorlatilag a termék a briteknél, és bár a hírek arról szóltak, hogy hamarosan érkeznek az új modellek, ebből hónapokig nem lett semmi. Mialatt éppen a Class 66-osok hazájában tartózkodtam jött a hírlevél a Hattonstól, hogy befutottak a várva-várt járművek, így ismét elérhetővé váltak ezek a gépek, ráadásul ötfajta festési verzióban: az 529-es Freightliner festésben, a 705-ös a GBRF brit zászlós változatában, a 068-as EWS színekben, a gyaníthatóan a 405-ös ismét Malcolm Logistics kékben és a 152-es az új DB Schenker vörösben. Az ára egységesen 364 font mindegyiknek, ez olyan 110 ezer forintot jelent. A tudásukat nygma leírta a fenti cikkben, érdemes áttanulmányozni szerintem újra. Jellemző egyébként, hogy alig telt el pár nap a megjelenés óta és mostanra már csak 6-9 darab elérhető belőlük. Talán hiánycikk?

0 votes, average: 0.00 out of 50 votes, average: 0.00 out of 50 votes, average: 0.00 out of 50 votes, average: 0.00 out of 50 votes, average: 0.00 out of 5 (0 votes, average: 0.00 out of 5)
You need to be a registered member to rate this post.
Loading ... Loading ...


8 megjegyzés »

 • avatar
  Nygma mondta:

  Pár órája láttam pont egyet egy kiállításon. Szép. Közben utánajártam, az ESU angol disztributoránál ?179 egy ilyen géphez való LokSound XL 3.5 angol hanggal előtöltve, Aristo Craft csatlakozóval, szállítással. Ahhoz képest sok hogy kb a mozdony árának fele. De ezt nem spórolhatom ki…
  Szintén a kiállításon volt ?125-ért DHL-es konténeres kocsi. De mire eldöntöttem hogy megveszem már elvitték…. :sad:

 • avatar
  morhange mondta:

  Ilyeneket kb hasonló méretben nem lehet kapni butább kivitelben? Szval nekem nem kell semmi extra bele, a lényeg hogy nézzen ki valahogy, az sem érdekes ha kerekei sem forognak :D A lényeg hogy pl díszként funkcionáló legyen.

 • avatar
  Nygma mondta:

  Nem igazán, illetve ennél olcsóbb nem lesz. Egyébként sokan veszik vitrin modellnek, angol ebay-en nagyon sok olyat láttam amikor az eladó írta hogy nem volt használva, csak vitrinben állt.
  A cikkemben talán nem írta, de vannak benne gyárilag kapcsolók amivel ki lehet kapcsolni a motort. Tökéletes vitrinmodell. Csak rákapcsolod a 16 voltot a vágányra, és világít a homlokfény és a vezérállás.

 • avatar
  morhange mondta:

  Értem, hát.. akkor ez csak egy álom marad évekig.

 • avatar
  IST ( a szerző ) mondta:

  Én is emiatt szívom a fogamat. Vitrinmodellnek kissé drágának találom (kertem nincs, így esélytelen az, hogy normálisan futtassam), ugyanakkor nagyon tetszik. Mondjuk ha belegondolok abba, hogy H0 méretben egy-egy mozdonyra mennyit képesek elkérni, akkor ez az ár érte egyáltalán nem rossz. Na majd egyszer…

 • avatar
  Nygma mondta:

  És leadtam a rendelést a dekóderre… Ez jó móka lesz.

 • avatar
  IST ( a szerző ) mondta:

  Kérünk majd róla videót!
  Bár ha jobban belegondolok, talán annyira nem is kellene, még fájdítanád itt a szívem. :grin:

 • avatar
  Nygma mondta:

  @IST: Már késő. Lesz.

Szólj hozzá!

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned.