Főoldal » Szimulátorok, Virtuális Vasút

German Railroads vs. RailWorks

IST 2010 március 2 3 megjegyzés

gr-rw-01-400Érdekesnek mondható levél futott be az MSTS alapú German Railroads termékcsaládot készítő cégtől. Eszerint a RailWorks legutóbbi frissítése után úgy tűnik számukra, hogy a program jó platformnak fog bizonyulni a jövőben kiegészítők kiadásához, úgyhogy ők is nekiláttak némi munkának, valamint a honlapjukra is felkerült egy RailWorks szekció. Az első – a cégtől már megszokhattuk, hogy - fizetős add-on így a BR143-as mozdony lett, ami őszintén szólva nem egy nagy durranás. Tudni kell ugyanis, hogy ez a jármű Rail Simulatorhoz korábban ki lett adva, tehát az átkonvertálása RW alá azért nem okozhatott hatalmas problémát. A mozdonnyal együtt öt küldetést is kapunk a 15 eurós árért, ezek segítségével a Hagen-Siegen vonalon vezethetünk. A nemrégiben szintén a frissítéssel megjelent új küldetésszerkesztő miatt ezúttal viszont már rendes  menetrend alapján kell közlekednünk, nem a korábban megszokott – és szerintem használhatatlan – dinamikus menetrend alapján. De persze nem csak ezen ügyködnek: 

A RailWorks ugyanis hamarosan németül is kiadásra kerül, így várhatóan Németországban ezzel fog bekövetkezni egyfajta RW láz, a GR-nél legalábbis erre számítanak. Emiatt is nekiálltak egy új pálya fejlesztésének amely a Hönnetalbahn lesz. Ezen Unnától Fröndenbergen és Mendenen át vezethetjük majd a vonatokat Neheim-Hüstenig. Megjelenési dátum még nincs, én mindenesetre kíváncsian várom, hogy mit tudnak kihozni az RW-ből, valamint az új kiegészítőkben végre hajlandóak lesznek-e a rajzolt felületeket textúrázottra cserélni, vagy maradnak a tőlük MSTS-ben megszokott szinten.

0 votes, average: 0.00 out of 50 votes, average: 0.00 out of 50 votes, average: 0.00 out of 50 votes, average: 0.00 out of 50 votes, average: 0.00 out of 5 (0 votes, average: 0.00 out of 5)
You need to be a registered member to rate this post.
Loading ... Loading ...


3 megjegyzés »

 • avatar
  fritz2501 mondta:

  az érdekes, hogy magát az installert le lehet szedni, de a serialt meg kell venni hozzá…megpróbálom kiszedni belőle :D

 • avatar
  IST ( a szerző ) mondta:

  A GR letöltős cuccainál ez a módi.

 • avatar
  Csitti mondta:

  A 143-hoz adott vezérlőkocsiról inkább nem is beszéljünk… vezetőállása az 0… :???:

Szólj hozzá!

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned.